2777
2789
عنوان

از چند هفتگی تکون های جنین رو حس میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری بود ؟؟منم ۱۶ هفته ام

یه تکون های نبض مانند بودداولش 

بعد پسرم خیلی تکون میخورد خیلی زیاد 

اوایل نمیدونستم این حرکات ها مثل سور خوردن ماهی یا بال زدن پروانه  حرکت بچه ست 

نگران بودم 

با آبجیم حرف میزدم گفتم میخوام برم دکتر 

از اون ور زنداییم داد زد 

ندید بدید بچه داره تکون میخوره😅😅😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یه تکون های نبض مانند بودداولش  بعد پسرم خیلی تکون میخورد خیلی زیاد  اوایل نمیدونستم این ...

منم یه وقتایی یه چیز حس میکنم ولی همش با خودم میگم توهم زدم خیلی زوده جفتمم قدامیه میگن دیرتر حس میکنی جفت قدامی باشه

منم یه وقتایی یه چیز حس میکنم ولی همش با خودم میگم توهم زدم خیلی زوده جفتمم قدامیه میگن دیرتر حس میک ...

دقیقا منم یوقتایی حس میکنم یچیزی میره سمت چپم طرف تخمدانم ک سفت میشه بعد میگم.نه توهم زدم🙃😂

خب ی سونو برو.یا ن برو بهداشت صدا قلبشو گوش بده حتما.چون ب نویز حساسه بچه فوری تکون میخوره.ببین حس م ...

دیروز رفتم اتفاقا تو بهداشت برای صدای قلبش اولش سمت چپم بود صدا قلبش واضح بود بعد کم شد اومد دقیقا پایین نافم بین. رحم و نافم صدای قلبش باز واضح شد نه بازم. نفهمیدم 🤒

دیروز رفتم اتفاقا تو بهداشت برای صدای قلبش اولش سمت چپم بود صدا قلبش واضح بود بعد کم شد اومد دقیقا پ ...

اگه ضربان قلبش نرمال نگران نباش.چونکه بچت الان انقد کوچیکه ک نگی دورتادور اونم آبه.. اگه تا ۲۰ هفته حس نکردی سونو برو

دیروز رفتم اتفاقا تو بهداشت برای صدای قلبش اولش سمت چپم بود صدا قلبش واضح بود بعد کم شد اومد دقیقا پ ...

بهداشت سونو انجام داد برای صدای قلبش ؟بهداشت رفتی یا مامای پزشک خانواده؟

بهداشت سونو انجام داد برای صدای قلبش ؟بهداشت رفتی یا مامای پزشک خانواده؟

آره بهداشت رفتم نه ماما بود 

سونو نداشت ی دستگاه خیلی قدیمی مثل میکروفن گذاشت صدای قلبش پیچید توی دستگاه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792