2777
2789
عنوان

چیکار میکنید همسرتون جذبتون میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 37 پست
شوهرشون خوش اخلاه و گیر نیس یا حرف زدنشون خوبه شوهرو تو مشتشون گرفتن یا به شکم و رخت خواب شوهرشون ...

بله زبون رو قبول دارم ولي  ن محبت كردن منظورمه 

از اون زبوناي پاچه گيرا   اين جور زنا مردا جرت دهن باز كردن ندارن و عجيب هواي زنشون رو دارن 

ولي امان از فرشته و ملكه ي اروم  عجيب مرداي عوضي دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی اخلاق شوهرشون همینه

توی س.ک.س به شوهرتون خوب برسین و سیرش کنین از همه لحاظ ببین براتون چکارها ک نمیکنهامتحان کنید

با منت گذاشتن سر شوهرتون نمیشه جذبش کردبلکه تو س.ک.س خودتون کامل در اختیارش بزارید.و بگذارید هر جوری میخاد ازتون لذت ببره و مطمعن باشید اونم بهترین لذت رو بشما میبخشه

من امتحان کردم و موفق هم هستم 

شوهر هر کسی فرق داره .‌

واقعا هم لیلی مردا بودن که میگفتن از خانمشون کامل از هر لحاظ راضی هستن .‌ ولی  خیلی اذیت کردن خانمشون رو .

حتی تا خیانت و.... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یسری از اقایون ذاتی اینطوری هستن... ذاتا عاشق همسر و‌خونواده هستن اگه بخوای اینارو معیارقراربدی ضر ...

بله عزیزم ولی تا قلب همسرتون بدست نیاری زبانی الکیه و اتفاقا اون شوهریکه همش قربون صدقت میره ببین ایا سیرش کردی که ایجوری قربونت میره یانه و اگر بدون دلیل مهربونه بهش شک کن ک زیرابی میره

بله عزیزم ولی تا قلب همسرتون بدست نیاری زبانی الکیه و اتفاقا اون شوهریکه همش قربون صدقت میره ببین ای ...

یکی از مشکلاتی که نی نی سایت داره اینه که متاسفانه یسری چیزا توش ثابته انگار😅

بابا من یکیو دیدم از مجردی عاشق زن گرفتن بود 

اصلا علاقه داشت زن بگیره زود

بعد علاقه داشت زود بچه داربشه

کلا یه علاقه ی ذاتی به زن و زندگی داره

درحالی که همسرمن اصلا ازمجردی علاقه به اینچیزا نداشت‌

اینو بزور اوردن نشوندن جلو من تا دید خوشش اومد تصمیمش عوض شد😂😂

ولی یکی هست که وقتی مجرد بود خودش ازاطرافیانش خواهش میکرد براش دنبال دخترخوب بگردن دراون حد ازدواجی بود

ببینین ما نمیتونیم به هرکی که ذاتا اهل محبته انگ خیانت بزنیم این درمورد همه صدق نمیکنه

دنیا ۷میلیارد جمعیت داره که توش میلیون ها تفاوت و استثنا پیدا میشه....

بعد اینی که من میگم انقد زن دوسته

زنشم بهش احترام میذاره و شدیدا دوستش داره

ولی همسر من برعکس... شاد زبانا خیلی بروز نده

اما رفتارا خودشو همه جا ثابت میکنه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
توی س.ک.س به شوهرتون خوب برسین و سیرش کنین از همه لحاظ ببین براتون چکارها ک نمیکنهامتحان کنید با ...

عزیزم چیزی که رو خودتون جواب داده قرار نیست رو همه جواب بده.

بعضی مردها مثل شوهر سابق من سک س براش مهم نبود .یعنی هیچی مهم نبود.از بس تنوع طلب و خائن بود.منم با همین افکار هر روز و شب بهترین حالت ممکن سک س براش فراهم میکردم اما هر وقت میرفت تا یه ماست بخره سر راه خانم همسایه که سک س راه امرار معاشش بود هم میکرد و برمیگشت خونه.و هزاران نفر دیگه پیر جوون و زشت و زیبا😷😷😷

2790
2778
2791
2779
2792