2777
2789
عنوان

قمی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کی متوجه شدی چی کارا کردی؟؟؟

چند ماه متوجه شديم

راه انسداد مجاري ادرارو دكتر باز كرد بازم اسپرم نيومد 

دكتر گفت يا انسداد پايين تره ك كاري نميشه كرد فقط بايد بيوپسي بشه ك ببينن اسپرم هست يانه

نوبت گرفتيم بريم مركز ناباروري رويان

ميشه دعا كنيد منم بچه داربشم برام ايه الكرسي بخونيد لطفا
چند ماه متوجه شديم راه انسداد مجاري ادرارو دكتر باز كرد بازم اسپرم نيومد  دكتر گفت يا انسداد ...

راجبه رویان تحقیق کردی میگن اصلا خوب نیس ساکن کجا هستی؟؟؟

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
قم چرا خوب نيس؟ رفتي اونجا نتيجه نگرفتي؟

من تحقیق کردم راجبش کسی راضی‌نبود البته یکی از بستگانمونم چندین سال رویان تهران میرفت اصلا نتیجه نگرفت ولی بلافاصله بعد اینکه مرکزشو عوض کرد طبیعی باردار شد کلا ناراضی خیلی دیدم من خودم میرم مام هنوز واسه درمان اقدام نکردم فقط رفتم واسه همسرم ازمایش و سونو و اینا نوشتن که واسه دی وقت گرفتیم ولی همسره من آزواسپرمی نیس یه مقدار داره اگر درمان نشه که به احتمال زیاد بشه چون داروهای بدنسازی زیاد مصرف کرده مجبورم آی وی اف کنم واسه آی وی اف هم میرم بهمن شنیدم اونجا خوبه 

من تحقیق کردم راجبش کسی راضی‌نبود البته یکی از بستگانمونم چندین سال رویان تهران میرفت اصلا نتیجه نگر ...

نميدونم والا موندم چيكار كنم

اصلا شك زده شديم ك نميدونيم از كجا شروع كنيم

شما ك تهرانيد كجا رو قبول دارن همه؟

نميدونم والا موندم چيكار كنم اصلا شك زده شديم ك نميدونيم از كجا شروع كنيم شما ك تهرانيد كجا رو قبو ...

من مام رو انتخاب کردم هزینه هاش واقعا بالاس ولی خب قابل اعتماده بیمارستان بهمن هم میگن خوبه شما خیلی سختت میشه بیای تهران؟؟؟

من مام رو انتخاب کردم هزینه هاش واقعا بالاس ولی خب قابل اعتماده بیمارستان بهمن هم میگن خوبه شما خیلی ...

ديگه مجبوريم هم خرج كنيم هم بيايم تهران

چاره اي نداريم

خدا اينطوري خواسته برا ماها

سلام عزیزم.از مطب دکتر حسین عزیزی برای بارداریتون نوبت بگیرید.ایشون توی قم مطب دارن.پزشکی هومیوپاتی هستند.انشاالله نتیجه میگیرید.

راستی سعی کن در کنار راهکارهای دیگه بعد معنوی و نزدیکی خودتون و همسرتون رو به خدا قوی تر کنید.

مثلا اگر اهل کاشت ناخن هستی چون نمیدونم گفتم،حتما بذار کنار چون غسل و وضوی آدم باطل میشه و در موردش تحقیق کردم و در نتیجه نمیذاره انرژی های مثبت معنوی به بهترین شکل به سمتمون بیاد.حروم و حلالها رو در خوراکتون،نگاهتون،پوششتون،حتی شنیدن و‌‌‌...سعی کن بیشتر رعایت کنید.توی خونه اسفند دود کن که داخلش کمی کندر و گلپر هم باشه.شوهرت اگر سیگار میکشه یا قلیون سعی کنه ترک کنه.

شوهرتون توی خونه قبل از نماز اذان بگن یکم بلند که کسی که پیششه صداشو بشنوه،نیت کنید اگر خدا بهتون فرزند داد اسم خوبی روش بذارید.مثلا بعضی ها بچشونو نذر حضرت محمد یا حضرت فاطمه میکنند و این اسمها رو میذارند.

توی خونه صدای قرآن بذار یا مولودی و مداحیهای اهل بیت،اینا خونه رو نورانی میکنه و بهتون کلی حس و انرژی دلی خوب میده.

عزیزم اینا به یادم اومد.ولی حتما پزشکی هومیوپاتی رو پی گیری کنید.دکتر حسین عزیزی در قم مطب دارند.خیابان شهید مفتح هستند.02532905172

با افتخار ایرانی و مسلمانم.