خیلی از دوستام منتظر بودن ک جنسیت نی نیم رو خبر بدم بهشون دوستایی ک از اول بارداریم و زمانی ک عکس بی بی چک گذاشتم کنارم بودن و تا روزای سخت ویار و.... ولی حیف ک کاربریم بی دلیل تعلیق شد و اسم کاربری همشونو هم فراموش کردم دوستای گلم ک حس ششمی و بودن و درست حدس زدن جنسیت نی نیم رو مرسی ازتون با وجود این ک دوسداشتم دختر باشه جنسیت ولی پسر بود بازم خداروشکر سالم بود و الان خیلی دوسشدارم و تو ذهنم باهاش عالمی دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هرکی میدید میگفت از قیافت معلومه پسره کلا ابجیمم سه هفته جلو منه جفتمون پسر علائممون یکی بود. مثلا هنوز از اسم گوشت قرمز حالم بد میشه تهوع شدیدداشتم کباب و مرغ نمیخوردم اوایل ک اینقد شدید بود که ابم مبخوردم بالا نیاوردم الان هفته هجدهمم هنوز دمیترون میخورم ولی دیشب تونستم یکم جوجه کباب بخورم هفته ششم تا 14ام تهوعم خیلی شدید بود فقط دوغ و آش دوغ میخوردم