سلام دوست عزیز اگه میخوای ذرت مکزیکی مثل بیرون درست کنی بهتره کنسرو ذرت ، قارچ ، سس مایونز و پنیر پیتزا تهیه کنی اول ذرت رو یه کم توی روغن (البته بدون آب داخل کنسرو) سرخ میکنی بعد که کم کم بوی ذرت مکزیکی های بیرون رو گرفت قارچ خورد شده رو بهش اضافه میکنی و میزاری اونم سرخ بشه باهاش وقتی رنگ قارچ ها تقریبا قهوه ایی شد از رو گاز برش میداری و پنیر رو بهش اضافه میکنی ... سپس سسی که از قبل اماده کردی و مقداری ابلیمو و ادویه و فلفل بهش زدی رو باهاش مخلوط میکنی حالا ذرت مکزیکی شما اماده است در صورت تمایل میتونی کالباس هم توش بریزی سرخ بشه یه ذرت مکزیکی فروشی توی رسالت دیدم کالباس ریخته بود طعمش خوب بود