2777
2789

سلام دوستان،من الان توی هفته 37 بارداری ام و دکتر گفته چون دیابت دارم باید 38هفتگی برای زایمان طبیعی برم بیمارستان

مگه اون موقع‌ باوجود بازنشدن رحم و شروع نشدن علائم زایمان میشه طبیعی زایمان کرد?

میشه راهنماییم کنید برای راحت ترشدن مراحل زایمانم چکارکنم

خیلی نگرانم یه وقت درد طبیعی رو‌تحمل نکنم و آخرسزارین بشم🥺😥😥

هرچه دلم خواست نه آن می شود،هرچه خدا خواست همان می شود ...

سلام عزیزم شرایطم مثل تو بوده بستریم کردن امپول فشار زدن دیگه بستگی به بدنت داره من ۵ ساعت درد کشیدم زایمانمم خوب بود 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

دقیقا منم عین تو بودم. بخاطر دیابت باید زودتر بچه و دنیا می‌آوردم. من ماه آخر هر هفته نوار قلب بچه رو میگرفتم توی 38 هفته‌ علائم درد زایمان رو توی دستگاه نشون میداد. من فکر میکردم بچه میچرخه اینجوری شکمم سفت میشه نگو پیش زمینه برای زایمان بوده.  یک هفته اینجوری بودم. بعد که بستری شدم. 3 بار قرص زیر زبونم گذاشتن. تا دفعه سوم که گذاشتن اثر کرد و درد ها شروع شد و دیگه بعدشم که 😛😛

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شرایطم مثل تو بوده بستریم کردن امپول فشار زدن دیگه بستگی به بدنت داره من ۵ ساعت درد کشیدم ...

شماهم‌دیابت داشتی?

چکارکردی برای بازشدن دهانه رحم

دقیقا منم عین تو بودم. بخاطر دیابت باید زودتر بچه و دنیا می‌آوردم. من ماه آخر هر هفته نوار قلب بچه ر ...

قرص?چه قرصی?یعنی آمپول فشار نزدن برات?دهانه رحمت بازبودکه رفتی بیمارستان?برای بازشدنش کاری نکردی?

شماهم‌دیابت داشتی? چکارکردی برای بازشدن دهانه رحم

اره عزیزم من کاری نکردم کلا دو فینگرم باز بود رفتم بیمارستان اونجا خودشون بهم ورزش میدادن انجام میدادم ولی پیاده روی و رابطه میگن خوبه

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

والا من تو بیمارستان ب خوش زا بودن معرف بودم 😃😃😃 انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

ان شاالله.میشه بگی چکاراکردی برای تسهیل زایمانت

من زایمان طبیعی خیلی راحتی داشتم پیاده روی کن وقتی میدونی روزهای اخره نزدیکی داشته باش من وقتی رفتم ...

چندهفته‌بودی که رفتی بیمارستان

چکاراکردی که هفت سانت بازشده بودی

چندهفته‌بودی که رفتی بیمارستان چکاراکردی که هفت سانت بازشده بودی

کل روز پیاده روی کردم بعدش شب نزدیکی داشتم صبح ساعت شش دردم گرفت چون زایمان دومم بود ب شوهرم گفتم زود ه تازه شروع شده بعدامیریم ولی نیم ساعت بعد تا یه دوش گرفتم دیدم نه نمی تونم تو خونه بمونم رفتم بیمارستان تا معاینه کرد گفت هفت سانته پیاده روییی خیلی تاثیر داره من سر بچه اولم همین جوری بودم حالا نوع رحمم ارتجاعی بود نمی دونم تاثییر داره یا نه و من سر هر دوزایمانم شبش نزدیکی داشتم کم با شدت چون خیالم راحت بود اگه زایمان کنم بچم کامله وقتشه 

اره عزیزم من کاری نکردم کلا دو فینگرم باز بود رفتم بیمارستان اونجا خودشون بهم ورزش میدادن انجام میدا ...

هفته چندم ایمان‌کردی?نی‌نیت موقع زایمان چند کیلو بود?

کل روز پیاده روی کردم بعدش شب نزدیکی داشتم صبح ساعت شش دردم گرفت چون زایمان دومم بود ب شوهرم گفتم زو ...

موقع زایمان بچت چندکیلوبود و هفته چندم زایمان کردی

2790
2778
2791
2779
2792