_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان همینقدر تلخ... | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست دوسش دارم ولی ب نظر اون ازش فراریم و بدم میاد....دورم ازش ولی قلبم برا بودنش پر میکشههه🥺🙃❤همینقدر تلخ...💔 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/11 | 20:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 مگه من گفتم سنت کمه؟؟؟دوستمون پرسید۱۶من گفتم ۱۷ واسم جالبم بودکه ازرو متن و احساساتت سنتو فهمید آها متوجه شدم ببخشید🙃💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
ماه__دخت عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 9293 خیلی از نوجوونا از این حرفا میزنن در حالی که هنوز به خوبی سردی و گرمی زندگی رو نچشیدن یکیش میگفت ع ... 😐😐😐😐😂😂😂 اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 تلخ دردا و سختی هایی که ادم توی زندگی میکشه وگرنه چرا باید بخای کسی برات مهم باشه که ح ... .....🙂💔 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
کاکتوس_گلداررررر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1061 اسی میشه بگی من تو همین رشته میمونم؟؟ منتقل مشهد میشم؟؟ معده دردم خوب میشه؟؟
منبنینیمیممیمیم عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3284 حق دارین از نظر شما اینطور باشه درک ادما یکی نیس:/ تونستی درخواستمو قبول کن حرف دارم باهات ممنون سوال دارم در واقع دیدم ازت تعریف میکنن و حس ششمی هستی ممنون میشم کمکم کنی :) میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊