2777
2789

إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ ۖ وَإِنْ تَكُ حَسَنَةً يُضَاعِفْهَا وَيُؤْتِ مِنْ لَدُنْهُ أَجْرًا عَظِيمًا

خداوند (حتّی) به اندازه سنگینی ذره‌ای ستم نمی‌کند؛ و اگر کار نیکی باشد، آن را دو چندان می‌سازد؛ و از نزد خود، پاداش عظیمی (در برابر آن) می‌دهد

۴۰ نسا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اینطوری نمی‌شده که اونا بوجود اومدن  هر موقع دلت بیشتر می‌شکنه یاد خدا میوفتی هر موقع گری ...

درست میگی ولی چرا ما دل نمیشکنیم 

چرا ما کار ب کار دیگران نداریم 

چرا سوالای تحقیر کننده نمیپرسیم؟ 

چرا فقط دل من بشکنه

آره ولی دل و روح و جسم همه چیزمون از آدمای ظالم شکسته

وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُمْ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَلِيًّا وَكَفَىٰ بِاللَّهِ نَصِيرًا

خدا به دشمنان شما آگاهتر است؛و کافی است که خدا ولیِّ شما باشد؛ و کافی است که خدا یاور شما باشد.

۴۵ نسا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عقل آدم به حکمت تمام کارای خدا قد نمیده، اینو هر آدم عاقلی میدونه دیگه. قطعا شما هم میدونی. 

یعنی واسه ماها فقط باید حکمت وجود داشته باشه؟ حکمته که من مریض باشم، چون مریض بودن به صلاحمه!!!!

حکمته که دیر شاغل بشم، چون این به صلاحمه!!!!

حکمته که همش توسط اطرافیانم خورد بشم، چون به نفعمه در واقع!!!!

تنهایی برام عالیه، چون حکمته!!!

تلاش های شبانه روزیم به نتیجه نمیرسن، خوب اینم بسیار عالیه چون واسه من این خوبه!!!!!

یه بار نشد خدا از روی رحمتش با من رفتار کنه!

وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُمْ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَلِيًّا وَكَفَىٰ بِاللَّهِ نَصِيرًا خد ...

ممنونم ازت که دلمو گرم کردی و امیدم به خدا رو زیاد

برای بار دوم بین من و شوهرم جدایی انداختن  عروسیم نزدیکه  دعا کنین برام

چجوری؟چه کار کردن؟ خدا نگذره ازشون ظالما😐

چشم دعا میکنم😍❤️الهی به خیر و خوشی جشن عروسی بگیرین و سال های سال در کنار هم شاد و سلامت زندگی کنین

یعنی واسه ماها فقط باید حکمت وجود داشته باشه؟ حکمته که من مریض باشم، چون مریض بودن به صلاحمه!!!! حک ...

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ

همه امتحان میشن

با ترس 

با فقر 

با نقص 

در چیزهای 

مادی 

جانها

حاصل کارهاشون /ثمرات زندگیشون (فرزندان) 

155بقره

دقیقا با اینک خیلی نزدیکم باهاش ولی دشمنم میخاس بهم ظربه بزنه خداروشکر نشد ولی دوس دارم ب فلک زده شن منتظر اون روزم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
 ممنونم ازت که دلمو گرم کردی و امیدم به خدا رو زیاد

😎🌱💪🏻

خواهش میکنم

درست میگی ولی چرا ما دل نمیشکنیم  چرا ما کار ب کار دیگران نداریم  چرا سوالای تحقیر کننده ...

یکی از دلایل وجود خدا در کنار شما همین صفات خوبی هست که دارین😍❤️خدا بخشی از صفاتش رو به شما هدیه داده

چجوری؟چه کار کردن؟ خدا نگذره ازشون ظالما😐 چشم دعا میکنم😍❤️الهی به خیر و خوشی جشن عروسی بگیرین و س ...

بخوام تعریف کنم سرتو درد میارم فقط اینو بدون که هیچ مشکلی با شوهرم ندارم و دردم اینه که دشمنام آدمای نزدیکمن 

مرسی عزیزدلم

به زودی زود میبینیم ایشالا 

آمین ، 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖