2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 151 پست
خیلی بهم برخورد از گلوم پایین نمیرفت😂اون نصفه رو هم با بغض خوردم.فکر کن بعد از دو سال رفته بودم خون ...

خسيسه يا دست و بالشون خاليه؟

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خسيسه يا دست و بالشون خاليه؟

خسیسه.همسرش سه چهار ساله فوت کرده،همه ی بچه هاش هم ازدواج کردن،تنها زندگی میکنه و خونه هم برا خودشه.ده دوازده تومن حقوق میگیره.خداروشکر وضع مالی ش خوبه ولی از وقتی یادمونه همینجوری بوده

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
خسیسه.همسرش سه چهار ساله فوت کرده،همه ی بچه هاش هم ازدواج کردن،تنها زندگی میکنه و خونه هم برا خودشه. ...

اخ اخ خسيس 

من خونه ادم خسيس اصلا نميرم دوستمم خسيس بود يه بار خونش رفتم كاراشو ديدم تا چندروز هنگ بودم

اوف اینقد استرس دارم شوهرم میگ خوبه عروسیش نیس ۲۰نفر مهمون دارم میخوام ساندویج واسه عصرونه درست کنم ...

وقتی عصرانه کیک و ساندویچ بخورن دیگه شام نمیتونن زیاد بخورن.شام کمتر درست کن. ولی نه جوری که کم بیاد دیگه😅

پارسا پسرمامان😍
اخ اخ خسيس  من خونه ادم خسيس اصلا نميرم دوستمم خسيس بود يه بار خونش رفتم كاراشو ديدم تا چندروز ...

دقیقا منم علاقه ای به رفت و آمد ندارم ولی چون خواهرم عروس عمم شده و ساختمون هاشون کنار هم هستش یه وقتایی ناگزیرم رفت و آمد کنم

الآنم که اومدم پیش بچه های خواهرم،مامان و باباشون نیستن،دیگه زنگ زد دعوت کرد و کلی اصرار کرد که با بچه ها بیا.منم قبول کردم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
خوشمزه اس؟؟  نمیدونم چرا هنوز این خورشت درست نکردم  اخساس میکنم خوب نمیشه

منو همسرم خیلی دوست داریم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
دقیقا منم علاقه ای به رفت و آمد ندارم ولی چون خواهرم عروس عمم شده و ساختمون هاشون کنار هم هستش یه وق ...

ان شاءالله امشب چلو ميزاره سر سفره

ان شاءالله امشب چلو ميزاره سر سفره

خدا از دهنت بشنوه خواهر😂

چجوری درس میشه؟؟؟؟؟؟؟

به ترتیب ،پیاز،مرغ،سیب زمینی،هویج،لبو،کدوسبز،گوجه،حلقه حلقه میچینم رو هم،آلو هم میریزم.سس هم دلخواهه،رب گوجه آب نارنج نمک فلفل زردچوبه،با نصف فنجون آب قاطی میکنم میریزم روش،شعله کم یکی دوساعته میپزه،وقتی پخت شعله زیاد باشه آبش کشیده شه.اواخر پخت زعفرون میزنم کمی.

قارچ،ذرت ،نخودفرنگی،هم باشه بهتر،کلا سبزیجات هرچی که داری +مرغ یا گوشت یا فقط همون سبزیجات

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅