2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 151 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشمزس ولی معلوم نیس با چی درست میشه من شنیده بودم با ماهی مرده درست میکنن🤮

عیییییی🤢

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
منم امشب تولدشه  هییچ کاری هم ندارم😂😂 برنامه تون چیه؟؟

اوف اینقد استرس دارم شوهرم میگ خوبه عروسیش نیس

۲۰نفر مهمون دارم میخوام ساندویج واسه عصرونه درست کنم ژله درست کنم خرید بدم خونه رو تمیز کنم ۱۰نفرشون شام میمونن باید خورشتمو امشب آماده کنم چون فردا نمیشه دست تنهام گیج موندم اصلا

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
تن ماهی واقعا ارزش نداره خیلی گرونه

همیشه شوهرم میگه

میگه پول بده ماهی تازه بخر ولی تن ماهی واقعا نسبت به قیمتش نمیصرفه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
کالباس و سوسیس هم با گوشت سگ و گربه درست می کنن چیکار کنیم آدم چند وعده غذا درست کنه

سوسیس کالباس مامانم خودش درست می‌کنه خیلی خوب میش

زیر این استرس و اضطرابام دارم خفه میشم 
اوف اینقد استرس دارم شوهرم میگ خوبه عروسیش نیس ۲۰نفر مهمون دارم میخوام ساندویج واسه عصرونه درست کنم ...

مبارکش باشه 

منم ریلکس زیر پتو خوابیدم 

خودم زدم کوچه علی چپ 😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
الان ماهی خریدیم کیلو ۱۲۰...اندازه دویست تومن خریدیم ...ماهی تازه هم خیلی گرونه

آره گرونه خواهر ولی حداقل میدونی داری ماهی تازه میخوری نه غذای کنسروی با یه عالمه نگه دارنده های مضر

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
🤣🤣🤣🤣مهمون داری؟

نه قراره سورپرایز ش  کنیم انقدر باهوش و نکته سنجه میفهمه 

منم خوابیدم لای پتو هر وند دقیقه میکه تولدمه هااا میگم مگه هرسال تولد میگیرن؟؟ امسال تولد نداریم 😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃