2777
2789
عنوان

بیاین بگین قیافش چطوره پسره +. عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 67 پست
بوره چشاشم رنگیه پوستشم سفیدوصافه موهاشم حالت داره قشنگه ولی از نظر من شکل صورتش زیبا نیس فیط اعضای ...

دقیقا درست گفتی خودم هم همچین حسی داشتم فقط به خاطر اینکه تک تک پارت ها به تنهایی قشنگن مردد شدم😂

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا درست گفتی خودم هم همچین حسی داشتم فقط به خاطر اینکه تک تک پارت ها به تنهایی قشنگن مردد شدم😂

اوم😂👌

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
مرسی🙃 خوبه قیافش.و اینکه مشخصه ۲۰سال یا ۱۸سالش فقط اگ دیگ تل نزنه عالیه🥴

خواهش میکنم ❤️ ۱۹ هست احتمالا ۲۰ نیست 😂 

🤣🤣🤣

🤣نه خواستم فقط بگم زیاد جدی  نیست نمیخواد خیلی اذیت کنن خودشون رو 😂😂

😂😂😂😂😂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

تیکه تیکه کن اجزای مورد علاقتو بردار 😂😂😂😂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
تیکه تیکه کن اجزای مورد علاقتو بردار 😂😂😂😂

چشماش خوبه موهاش هم قشنگه این دوتارو لازم دارم اگه بهم بده 🤣

چشماش خوبه موهاش هم قشنگه این دوتارو لازم دارم اگه بهم بده 🤣

مال خودته تعارف نکن😂😂😂😂😂😂

دوباره بزار

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
دانشجوی پزشکی خوب وقت داری بیای نی نی سایت. بشین درس بخون

مگه دانشجو پزشکیا آدم نیستن؟ 😐😐😐عجب

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃