2777
2789

خیییلی ها هستن که مادرم رو اذیت میکنن ولی بینشون سه نفر هستن که هیچوقت نزاشتن که ی آب خوش از گلوی من،خواهرم،برادرم و مخخخخخخخصوصا (مادرم) پایین بره،هر ساعتش مادرم داره اذیت میشه و هیــچکاری از دستمون برنمیاد،فقط میتونیم دعا کنیم که خدا جوابشون رو بده،مادره من یه فرشتست،هم مادرمه هم بهترین رفیقم😢❤،هیییچوقت کسی رو اذیت نکرده و نمیکنه،آزارش به ی مورچه هم نمیرسه و خیلی مهربون،شوخ و سادست و از بچگی خیییلی سختی کشیده و میشه ولی همه دارن اذیتش میکنن خواهش میکنم دعا کنین یا فقط ی صلوات بفرستین تا زودتر به سزای اعماشون برسن😭😭😭💔،خیلی سخته که ببینم بهترین رفیقم که عاشقشم،بهترین مامان دنیا داره عذاب میکشه و هیچکاری از دستم برنمیاد و فقط میتونم دعا کنم تا خدا خودش کمکمون کنه💔،خیییلی حرف هست ولی نمیشه همش رو بگم که خییییییلی طولانی میشه و حوصله و اعصاب میخواد، فقط اینو بگم که ایشالاه هیییچوقت یه آب خوش از گلوشون پایین نره،همینطور که دارن مادره منو اذیت میکنن هزااار برابرش به خودشون برگرده،ایشالاه همه ی این کارا همین دنیا از سرشون دربیاد،همینجور عذاب بکشن ولی نَمیرن،ایشالاه به روزی بیوفتن که هرچی سوختم سوختم میزنن خدا به دادشون نرسه.

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میتونه یک زن توی این سن رو اذیت کنه جز فک و فامیل و قوم شوهر؟ خدا هرچی خانواده ی شوهر بیشرف و درو ...

😭😭💔

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
 حس کردم دخترم نوشته اینارو  انشالله حال مامانت اینقد خوب بشه که دلش نخواد بدیشونو ب ...

خیلی ازتون ممنونم😭❤❤❤

انشالله😭❤❤

کی اذیتش میکنه مادرت چراازخودش دفاع نمیکنه مگه الان زمون سادگیه آدم شلوارطرفودرمیاره

بابام،عمم و یجورایی مادره بابام

همه همیشه یجور اذیتمون میکنن و چون مادرم از همون اول که خیلی بچه بوده ب زور دادنش به بابام و بابام هم خیلی بده،مادرم چون خیلی بچه بوده پدرم از همون اول نذاشت مادرم از خودش دفاع کنه احترام مادرم رو اصلللللا نداره،با بی ادبی هایی که پدرم میکنه همه دیگه جرعت پیدا کردن و ماررو اذیت میکنن،مادرم فقط بخاطر ما نمیتونه کاری کنه و فقط بخاطر ما داره طاقت میاره،وقتی ما هم بچه بودیم عین مادرم باهامون رفتار کرد واسه همین ما نمیتونیم چیزی بگیم،اگرم بگیم بدتر مادرمون رو اذیت میکنه.نمیتونم اصن درست توضیح بدم.

همون مشکل ازمرده مردکه به فامیل خودش اجازه بده همونه یه جایه نفرمیگفت به این جورمرداخوبی کردی بایدبگ ...

۹۸درصد این اتفاقا همش تقصیر پدرم،اگه بهشون رو نمیداد الان هم بعضیا نمیومدن از این غلطا کنن

ببین بادعاکردن چیزی درست نمیشه مادرت بایدقاطع باشه نذاره کسی دخالت کنه

مادرم خیلی سادست،هرچی میگیم باز نمیتونه یا نمیخواد کاری انجام بده،بجاش میگه که ایشالاه همون خدای بالاسری جوابشون رو بده،فقط بخاط ماست که داره پدرمون رو تحمل میکنه😭💔

کی میتونه یک زن توی این سن رو اذیت کنه جز فک و فامیل و قوم شوهر؟ خدا هرچی خانواده ی شوهر بیشرف و درو ...

ایشالاه😭💔