2777
2789
عنوان

گوشی همسرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 27 پست
عزیزم برای گوشی‌ان  اما اپل پلاس مسنجر نصب نمیشه چون برنامه اندروید

حساس نباش کمتر تاپیک خیانت بخون اگه اعتماد داری بهش بگو و به جوابش مطمئن باش که دلتم راحت باشه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
وا تلگرامه و مسیج دیگه خب استفاده میشه دیگه مشکلش چیه؟ احتمالا خودت ایفون نداری حساس شدیا

منم آیفون دارم اتفاقا تلگرامم دارم 

حساب گوگل خودمو چک کردم هیچکدوم اینارو‌ندیدم 

پلاس مسنجر برای اندروید. این منو به شک انداخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساس نباش کمتر تاپیک خیانت بخون اگه اعتماد داری بهش بگو و به جوابش مطمئن باش که دلتم راحت باشه

من کاربر تازه واردم اصن تاپیک خیانت نخوندم حالا

هرکی تو گوشی شوهرش ببینه حساس میشه یکم به هرحال حرف یه زندگیه

من کاربر تازه واردم اصن تاپیک خیانت نخوندم حالا هرکی تو گوشی شوهرش ببینه حساس میشه یکم به هرحال حرف ...

من باشم تحمل ندارم سریع ازش میپرسم البته ازش مطمئنم که جوابش قانعم میکنه وگرنه اگر شک داشتم بهش ازش نمیپرسیدم و سعی می‌کردم مچشو بگیرم و بندازم بیرون از زندگیم 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
رو پلی استور با اکانت گوگل همسرتون وارد شدین؟ در واقع سوالم اینه اینا رو کجا دیدین؟

گوگل اکتیو  همون حساب گوگل که هرچی سرچ کنه یا هرچیزی به حساب ایمیلش که به گوگل وصله بیاد سیو میشه 

من باشم تحمل ندارم سریع ازش میپرسم البته ازش مطمئنم که جوابش قانعم میکنه وگرنه اگر شک داشتم بهش ازش ...

ماهم الان چهار روز قهریم چون‌پرسیدم همچین چیزی هست گفت نه

مگه میشه یه ماه پیاماش برای تایمایی که خونه نیست بعد هیچی نباشه. 

ادم خرم باشه شک‌میکنه

گوگل اکتیو  همون حساب گوگل که هرچی سرچ کنه یا هرچیزی به حساب ایمیلش که به گوگل وصله بیاد سیو می ...

اوکی متوجه شدم اون برنامه مسیج هم فکر می کنم برنامه پیام با شماره مجازی باشه البته مطمئن نیستم

احتمالا با یه شماره مجازی یه اکانت تلگرام درست کرده حالا کجا و با چه گوشی من نمیدونم 

ممکنه خواسته با یه اکانت بی نام فعالیت (۱۰_۴۰) یا (۱۰_۴۰) بکنه.

خوش باشید...