2777
2789
عنوان

برای سرفه بچه چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمنم‌همینطوره فقط سرفه هاش مونده هرچی دارو و‌دمنوش هم میدم فایده‌نداره..

دقیقا ...

تا صبح خوبه تا میره مدرسه از عصر شروع میکنه به سرفه تا شب.خیلی بده.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

لامصب هیچی تاثیر نداره. به- تخم به- فرنی- عسل و اویش- عناب جوشونده- شربت تیمیان - باریج و اکسپکتورانت و ............. دستگاه بخور و ... شربت چرک خشک کن و ................ این گیاهی ها که آشغالن و همش چرته. داروها هم همش بی کیفیت شده و تاثیر آب بیشتره.

زمان میخواد و دوره اش باید سپری بشه

حتی تو نت ام درمانش همیناست دیگه. 😅🖐️

خیلی به خوبه عالیه 

مزشم بدنیس  مثل اویشن و اینا تلخ نیس  من هرچی خوردم حتی چرک خشک کن و اینا شربت خلط اور 

فایده نداش اینو دوروز روزی ۴ ۵ لیوان خوردم خوب شدم 🤣🤣🤦‍♀️

فقط شربت برونکو باریج که ضد سرفه است عالیه من اینو برا هر کی سرفه مزمن داره میگم واقعا همه خوب شدن

اینم بهش دادم.میخوره خوب میشه میره مدرسه روز از نو روزی از نو

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
یه هفته پسرمو نزاشتم بره مدرسه تا خوب شد بعد بچس میره بدو بدو میکنه بدتر میشه

منم همینطور .بعد که رفت دوباره از بچه های دیگه میگیرن.هیچیش نیست فقط سرفه میکنه😔

عزیزم این شربت رو باید از عطاری (طب سنتی)گرفت یا داروخانه؟

داروخانه گلم یه مقدار هم گرونه حدود پنجاه تومنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران