2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 26 پست
خب مگه میشه نظر داد وقتی از جزییات چیزی نمیدونی  

گفتم شاید مورد مشابه دیده باشه کسی و روانشناسی مشاوری کسی بخونه و نظر کارشناسی بده. شاید تربیت بد شاید والدین بد یا هر دلیل دیگه ای. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم شاید مورد مشابه دیده باشه کسی و روانشناسی مشاوری کسی بخونه و نظر کارشناسی بده. شاید تربیت بد شا ...

احتمالا پدر مادر خیلی عذابش دادن همه ک نمیتونن ببخشن

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آنچه در وجودم است خیانت میکنم🥀

احتمالا پدر مادر خیلی عذابش دادن همه ک نمیتونن ببخشن

میشه یه سوال ازت بپرسم؟ من چجوری میتونم با قانون جذب خونه دار شم؟ تو چه مدت؟ اینو کاملا جدی دارم میپرسم و برام مهمه. الان نگو پول جمع کن. پولشو داریم ولی موانع زیاده. اگه میشه و وقت داری برام توضیح بده. تو امضات خوندم. ممنونم

میشه یه سوال ازت بپرسم؟ من چجوری میتونم با قانون جذب خونه دار شم؟ تو چه مدت؟ اینو کاملا جدی دارم میپ ...

تو باید ذهنتو ببری ب سمتی ک انگار الان خونه داری حالا اینو هر چی بیشتر پرورش بدی تو ذهنت بیشتری انرژی بدی تایمش سریع تر میشه....نباید ب خونه نداشتن فکر کنی باید تمرکزت کاملا روی خاسته باشه ن ناخاسته

تو باید ذهنتو ببری ب سمتی ک انگار الان خونه داری حالا اینو هر چی بیشتر پرورش بدی تو ذهنت بیشتری انرژ ...

خب چطور چیزی که ندارمو تصور کنم؟ ینی اصلا در موردش غر نزنم ناله نکنم حرص نخورم. منظورت اینه؟ ینی فک کنم تو خونه م نشستم؟

خب چطور چیزی که ندارمو تصور کنم؟ ینی اصلا در موردش غر نزنم ناله نکنم حرص نخورم. منظورت اینه؟ ینی فک ...

اره دقیقا همین ...همین فکرا احساس منفی کلا باید نباشه ...باید احساس کنی تو خونه ای مال توئه احساس جذبش می‌کنه....هر موقع ک فاز منفی دادی در مورد این مسئله ازش دور تر میشی 

اره دقیقا همین ...همین فکرا احساس منفی کلا باید نباشه ...باید احساس کنی تو خونه ای مال توئه احساس جذ ...

میدونی چیه؟ من تو زندانی ام که زندان بانش مادرشوهرمه. هرچقدر بخام انرژی و احساس منفی رو دور کنم بازم سخته. هعیییی... چی بگم بی خیال. در کل ممنونم و سعیمو میکنم

میدونی چیه؟ من تو زندانی ام که زندان بانش مادرشوهرمه. هرچقدر بخام انرژی و احساس منفی رو دور کنم بازم ...

عزیزم همین شرایطی ک الان داری خودت جذب کردی مطمئن باش تا درونت عوض نشه شرایط بیرون عوض نمیشه