شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
عزیزم تاپیکای شمارو دیدم.ریسک غربالگریتون زیر هزار بوده مجدد غربالگری دادین؟
نه غربالگری دوم ۲۱۰۰ شد
گفتن دیگه امنیو سنتز نمیخواد
سر دخترم ریسک الی ماشالله بود قرمزه قرمز انتی هم بالای ۲ بود
منو کشتن تا جواب امنیو سنتز بیاد
سر این دیگه زیاد نترسیدم غربالگریها توایران خطا زیاد داره و ریسک رو بالا نشون میده
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
خداروشکر خوب بوده.برا من زده ۱:۷۴۸ازصبه دارم از غصه میمیرم.غرباله دومه گرفتن امروز خداکنه خوب باشه&n ...
نترس خیالت راحت...کلا به همه میگن برو سلفری بده
من تو اینستا دیدم یه مامایی میگفت بچه هایی که کله شون مربعی شکله پسره و اونایی که پیشانی برامده دارن و کله شون گرده دختره مال شما به پسر میخوره انشالله هر چی که دوست داری بشه و سالم باشه