2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
ناراحته انقدر عجله داره لباس بخره؟ 😂😂😂 من توی ان تی گفتن قانونی نیست جنسیت رو بگیم هنوز دیگه سون ...

نه دیگه انگار میخواد بگه من دیگه قبول کردم و تمام ولی منم سرچ کردم به کسایی که گفته پسره واقعا پسر بوده😞

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
نه دیگه انگار میخواد بگه من دیگه قبول کردم و تمام ولی منم سرچ کردم به کسایی که گفته پسره واقعا پسر ب ...

موردهای اشتباه زیاد بوده انشالله اینم ازون اشتباها باشه و توی سونو آنومالی بگن نینی یه دختر خوشگل و تپلی هستش 😍🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیکار کنم حالا یعنی اگر انجام نتونم بدم خطرناکه؟ 😔

ببخشید نگرانت کردم

سرچ کن،فکر کنم ۲۰هفته و چند روز وقتشه

اگر به همسرت بگی ،میتونی با خواهر یا مادر خودت یا ایشون بری

مردا معمولا در جریان نیستن ک یه تایم مشخصی داره...

ببخشید نگرانت کردم سرچ کن،فکر کنم ۲۰هفته و چند روز وقتشه اگر به همسرت بگی ،میتونی با خواهر یا مادر ...

نه عزیزم مرسی که گفتی
ببین در واقع دیروز گفت برای شنبه وقت گرفته
شنبه میشه بیست هفته و دوروز طبق پریودم
اونجوری باشه فکر کنم بتونن چک کنن نه؟ منظورم اگر نقص و مشکلی باشه قابل تشخیص هست اره؟

نه عزیزم مرسی که گفتی ببین در واقع دیروز گفت برای شنبه وقت گرفته شنبه میشه بیست هفته و دوروز طبق پری ...

ان شاالله که نینی هامون سالم و سلامت هستن🤲🥰

خوبه ان شاالله

اگر یادت بود بعد سونو بهم بگو چطور شد و جنسیت نی نی چی بود،کنجکاو شدم🤩

گفتن شانس بیشتر به سمت پسر

ایشالا به پسر سالم و صالح باشه و اونقدر عمر کنه که در رکاب امام زمان شهید بشه عزیزم لطفا از ته دلت دعا کن بچه اینم دختر باشه خیلی خوشحال میشیم هممون 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
ایشالا به پسر سالم و صالح باشه و اونقدر عمر کنه که در رکاب امام زمان شهید بشه عزیزم لطفا از ته دلت د ...

سلامت باشی 🤲🥰

ان شاالله خدا یه دختر سالم و صالح و زیبا به ایشون عنایت کنه،آمین🤲🥰

ان شاالله که نینی هامون سالم و سلامت هستن🤲🥰 خوبه ان شاالله اگر یادت بود بعد سونو بهم بگو چطور شد ...

الهی امین مرسی عزیزم

باشه اگر بگن حتما بهت میگم بیشتر فکر درگیر خود آنومالی هست که انجام بدن یا نه بهوا که هفته م خیلی بالا رفته

امیدوارم به خیر بگذره