2777
2789

تو یه شرایطی که اصلا مساعد نبود و انتظارشو نداشتم فهمیدم باردارم.. تازه دیروز صبح تو سونو دیدمش و صدای قشنگ قلب کوچولوشو شنیدم🥺😢 ولی به چند ساعت نکشید که لکه بینیم تبدیل به خونریزی شده.. الان استراحت مطلقم. استرسم کم نمیشه. بیاید کمی راهنماییم کنید و از تجربیاتتون بگید...

خدا جونم دامن همه مادران منتظر رو سبز کن🤲🍃آمین🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش زندایی من هم اینطور بود استراحت مطلق کرد خداروشکر اتفاقی نیفتاد الانم زایمان کرده

خونریزیش زیاد بود؟من دوهفته لکه بینی داشتم اما از دیروز خون میاد🙁به رنگ پریود

نگران نباش رفع میشه فقط استراحت کن ، منم خون ریزی داشتم هفته ۸، هماتوم بود و الان ی هفته اس دارم است ...

منم پسرم هفت سالشه و الان هفته هفتم هستم... الان خونریزیت قطع شده؟جز شیاف راهی واسه کم کردنش هست؟

اره احتمالش هست اما مواظب باشین

ممنون عزیزم. دعام کن🥺 سه سال بود تو اقدام بودم حالا که نینی خوبی شده و اومده تو دلم بمونه و نره😢

نگران نباش گلم به خودت استرس نده انشالله بچت صحیح و سالمه منم این روزا رو گذروندم الان پسرم نزدیک سه سالشه من خونریزیم به حدی شدید بود که با عرض معذرت پوشک و نوار بهداشتی جوابگو نبود تا ماه چهارم خونریزی داشتم بعد از اونم لکه بینی داشتم من هماتوم داشتم تازه استراحت مطلق هم نتونستم بکنم چون بچه کوچیک داشتم 

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان
منم پسرم هفت سالشه و الان هفته هفتم هستم... الان خونریزیت قطع شده؟جز شیاف راهی واسه کم کردنش هست؟

فقط استراحت و شیاف ، منکه نمیتونم استراحت کنم فقط شیاف استفاده میکنم روزی دو بار ... آره قطع شد ، امروز خیلی فعالیت داشتم الان کمرمو و زیر دلم درد میکنه 😓

نگران نباش گلم به خودت استرس نده انشالله بچت صحیح و سالمه منم این روزا رو گذروندم الان پسرم نزدیک سه ...

ممنون عزیزم. من سر بچه اول فقط لکه بینی داشتم. اما این بار به خونریزی تبدیل شده

ممنون عزیزم. دعام کن🥺 سه سال بود تو اقدام بودم حالا که نینی خوبی شده و اومده تو دلم بمونه و نره😢

اره بابا نگران نباش

همکار من یهو سرکاری خونریزی کرد لباسش و اینا داغون شد

زودی رفت سونو با گریه و زاری

خلاصههههه 

رفته سونو گفته سالم و قلبشم عالی میزنه

دکترم نفهمیده بودی از چی بوده😄

من این موردا زیاد دیدم