2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبقه بالا خونه مادرشوهرمم خیلی زن خوب و مهربون و فهمیده ای..هرموقع وقت کنم شاید هفته یا دوهفته ای یشب میریمـ سر میزنیم البته  شوهرم هرشب یا یشب در میون میرن یکم میشینن میان کاریرب رفتن و امدن من ندارن.

نه مادرشوهرم ازدواج کرده شوهرم باهاش قهره ما هم میریم خونه مامان بزرگ شوهرم .وقتی شوهرم اونجا نیس ما ...

اخی بنظر من چه ایراد داره زن بعد شوهرش ازدواج کنه،والا مادرشوهرم من بعد شوهرش آویزون پسراش شد وقتی دل داره چرا ازدواج نکنه 

اگه این مسئله برات مهمه و ازارت میده یا کمتر زنگبزن یا اصلا زنگ‌نزن. نمیشه که هم لطف کنی هم ناراحت ک ...

اره تازگیا برام بلد شده، اصلا زنگ نزنه اهمیت نداره 

باید دوباره یه سر مشاوره برم والا من ۶ ماه یبار اینا رو میبینم اونم رسمی و محترمانه ولی این بی محلیاشون حرصم در میاره هر روز به شوهرم زنگ میزنه ها 

اخی بنظر من چه ایراد داره زن بعد شوهرش ازدواج کنه،والا مادرشوهرم من بعد شوهرش آویزون پسراش شد وقتی د ...

بخاطر ازدواجش قهر نکرده که .ولی خوب شد ازدواج کرد خیلی وابسته شوهرم بود تو کل دوران عقد هرجا رفتیم نشست جلو ماشین منو آدم حساب نمیکرد یبار تعارف نمیکرد بیا بشین پیش شوهرت 

یعنی منم مامان میشم 😔

بخاطر ازدواجش قهر نکرده که .ولی خوب شد ازدواج کرد خیلی وابسته شوهرم بود تو کل دوران عقد هرجا رفتیم ن ...

البته به نفع تو شد بخدا اگر شوهر نمیکرد اویزون میشدا من با گوشت و خون درک کردم

البته به نفع تو شد بخدا اگر شوهر نمیکرد اویزون میشدا من با گوشت و خون درک کردم

آره واقعا هرروز خدا رو شکر میکنم الان یبار هم به من زنگ نمیزنه .یبار گفتم من زنگ نزنم تو نمیزنی رک گفت نه نمیزنم کوچکتر باید به بزرگتر زنگ بزنه منم دیگه زنگ نمیزنم .ولی روزی با شوهرم آشتی کنه دم به دیقه به شوهرم زنگ میزنه

یعنی منم مامان میشم 😔

آره واقعا هرروز خدا رو شکر میکنم الان یبار هم به من زنگ نمیزنه .یبار گفتم من زنگ نزنم تو نمیزنی رک گ ...

اره والا اون موقع ها روزی ۳ ال ۴ بار زنگ میزد الان یبار هر روز من میدونم شایدم بیشتر،اصلا زنگ نزنن نون ادم رو میدن یا آبشو والا