2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
جدی؟ بقیه میگن کاذبه که😔

بنطر من که مثبتِ

من خودم بی بی چک زدم منفی بود دو روز بعدش هاله خیلی کم رنگ انداخت مثبت بود

سابقه مثبت کادب هم داشتم اما اینجوری نبود

به هر حال هرچی خدا میخواد همونه

شماهم یه مدل دیگه بگیر استفاده کن انشاالله که مثبت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطر من که مثبتِ من خودم بی بی چک زدم منفی بود دو روز بعدش هاله خیلی کم رنگ انداخت مثبت بود سابقه ...

اهان ممنون عزیزم لطف کردی چشم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اگه جفت اون خط قرمزه یه خط یا هاله کم رنگ هست اره مثبت چون منم اینجور بود بی بی چک ام

چند ساعت بعدش بود😔

بقیه میگن کاذبه...

واسه شمام بعد چند ساعت بود؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

اینایی ک میگن بعد چن ساعت منفیه من اصلا اعتقادی ندارم بهش چون منم بیبی چک زدم اولش خشک نشده بود فکرکردم منفیه کلی هم ناراحت شدم فرداش دیدم همون بی بی چک یه هاله داره چن روز بعد باز زدم کلا رنگاش مشخص بود بهتره یاصبرکنی بعد چن روز بزنی یا بری ازمایش ولی من حس میکنم ۸۰درصد مثبته

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
اینایی ک میگن بعد چن ساعت منفیه من اصلا اعتقادی ندارم بهش چون منم بیبی چک زدم اولش خشک نشده بود فکرک ...

جدی!

ممنون عزیزم 

منم ی روز صبح بی بی زدم‌ ی خط انداخت و فک کردم منفی با خیال راحت رفتیم ی سفر ی روزه وقتی برگشتیم نگا کردم دیدم دوتا خطه اون دومیه هاله بود الانم کنار سرم خسبیده ....بچه اولم دوسالش نبود اصلا بچه دوم نمیخواستیم ولی چون خدا خواست در کمال ناباوری دومی اومد...

شما چن وقته اقدامی؟

ب نظرم من ک مثبته برو ب فکر سیسمونیش باش

منم ی روز صبح بی بی زدم‌ ی خط انداخت و فک کردم منفی با خیال راحت رفتیم ی سفر ی روزه وقتی برگشتیم نگا ...

اخی جدی!☺️

منم پسرم سه سالشه ...یه مدت اقدام بودم بعد پشیمون شدم دوباره ...ولی حالا نمیدونم خداخواسته یا نه

اخی جدی!☺️ منم پسرم سه سالشه ...یه مدت اقدام بودم بعد پشیمون شدم دوباره ...ولی حالا نمیدونم خداخواس ...

عه

پس احتمال مثبت بودنش خیلی بالاست

فک کنم سن پسرتم خیلی بهتر از مال منه...

من پدرم دراومده تا الان...فقط ی ماه از زایمانم گذشته ولی خیلییییی سخت گذشته با دوتا بچه کوچیک و دست تنها

عه پس احتمال مثبت بودنش خیلی بالاست فک کنم سن پسرتم خیلی بهتر از مال منه... من پدرم دراومده تا ال ...

اخیی عزیزممم خداکمکت کنه مادر نمونه😍...

ایشالا یروز میشینی بازی کردنشون باهمو میبینی کیف میکنی خستگیت درمیره🥰

اخیی عزیزممم خداکمکت کنه مادر نمونه😍... ایشالا یروز میشینی بازی کردنشون باهمو میبینی کیف میکنی خست ...

مرسی مهربون🥰😘

انشالله برای شمام خیره....فقط اگ مثبت شد حسابی کفشای اهنی ب پا اماده‌باش...خیلی مادر ی بچه بودن با مادر دوتا بچه بودن فرق میکنه همه زندگیت زیرو رو میشه ...

موفق باشی

مرسی مهربون🥰😘 انشالله برای شمام خیره....فقط اگ مثبت شد حسابی کفشای اهنی ب پا اماده‌باش...خیلی ماد ...

وایی نگو از الان دارم میمیرم از استرس😭😭💐