2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 22 پست
اصلا نگران نباش لقاحت دیرشکل گرفته ولی تو هربارداری باید دوروزبعدش از بدی که خیالت راحت شه

امروز رفتم واسه تکرار جوابش عصر اماده است

ببخشید من تا دوسه روز قبل دل درد داشتم مث پریودی  ولی الان دیگه ندارم  علائم خارج  رحمی نیس؟

اگه شما بچه های ته کلاسین  ما بچه های دم دفتریم :)️🤙🙋‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز رفتم واسه تکرار جوابش عصر اماده است ببخشید من تا دوسه روز قبل دل درد داشتم مث پریودی  ول ...

والله بهت استرس وارد نکنم بهتره صبرکن تا جوابشو عصر بگیری اخه درد زیرشکم اره هم میتونه علامت بارداریت باشه هم خارج رحمم خواهرم ی حاملگی خارج رحم داشت اتفاقا دل درد داشت فرداش انداختش ولی خوب تو حاملگی هم ممنکه دل درد داشت اصلا نشونه خاصی نیس که ربطش بدی به نوع بارداریت بدی

امروز رفتم واسه تکرار جوابش عصر اماده است ببخشید من تا دوسه روز قبل دل درد داشتم مث پریودی  ول ...

فقط عصر هرچی شد حتما خبر کن منم اون موقه بهم گفتن مشکوک ب خارج رحمی هستم ولی دوروز بعد دوبرابر شد

فقط عصر هرچی شد حتما خبر کن منم اون موقه بهم گفتن مشکوک ب خارج رحمی هستم ولی دوروز بعد دوبرابر شد

باشه عزیزم انشالله ک واسه منم همنجوریه

سلام عزیزم رفتم جواب گرفتم بتا ۱۰۰۰ شد