2777
2789
عنوان

یعنی کلا یکساعت نشده رسیدم حنابندون دعوا کردم با دخترا🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 4982 بازدید | 94 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اشکال نداره میشه ماه تولدتو بگی؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

حالا اونا داشتن از حسادت این حرفارو میزدن،اما توهم خیلی تند برخورد کردی این حرفت مناسب نبود🥴

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
مگه رشته بدون کنکور چه اشکالی داره؟ آدم هنر داشته باشه خیلی بهتره تا وقتشو با درس بگذرونه و وقتشو تل ...

رشته بدون کنکور ایرادی نداره اما اونا رسما زحمت و تلاش منو مسخره میکردن 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

شوهرت چه کاره اس؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خیلی تند رفتی حالا چرا انقدر حاضر جوابی کردی 

اینهمه به من توهین کردن من آدمی نیستم که بتونم ساکت بمونم 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
رشته بدون کنکور ایرادی نداره اما اونا رسما زحمت و تلاش منو مسخره میکردن 

فکر میکردم تحصیلات باعث بالا رفتن فرهنگ و شعور میشه 

اما واقعا اشتباه میکردم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
راست میگفتن چیه خب ندیدمشووون ای بابا 🤕

حرفایی ک تو گفتی تشخیص دادم حق با اوناس دیگه اصن گیریم تو دولتی درومدی اونا ن

دلیل خوبی نبود برای اون حرفات

حدتون رو بدونید!!!!پس اگه دکتر بشی چی میگی بهشون!!نویدونم

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐