2777
2789
بومیده ک دوتاش باهم

منم تا حالا درست نکردم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شام من و شما یکیه 😍😋

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چجوری

پیاز داغ زباد درست میکنم  خلالی باشن نه ریز بعد کانل سرخ شد گوشت تفت میدم با همه ادویه نمک فلفل سیاه زردچوبه دارچین کمی اویشن و هرچی دوست داری دیگه کامل تفت خورد و پخت یکی دوتا گوجه پوست میکنم نگینی خرد میکنم یه تفت کوچک میدم اما له نشه بعد به تعداد افراد مثلا ۴تاییم ۴تا تخم مرغ جای تخم مرغ ها ا توی گوشت ها گود میکنم تا کف تابه مشخص باشه اندازه تخم مرغ بعد تخم مرغ ها را درسته میشکنم توی گردالی ها😂😂 میزارم کامل ببنده و درسته باشه زرده اش هم نمیزنم نمک و فلفل بپاش روی تخم مرغ و نوش جان 

قارچ هم و فلفل دلمه هم سلیقه ایه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شام منم سالاد ماکارونی هست خودتون تصور کنید دیگه حال ندارم پاشم عکس بگیرم 

کسی که سالاد ماکارونی درست میکنه تنبل نیست پاشو عکس بگیر🌺

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

😘عزیزم بیا بهت بدم

مرسی مهربون، سالاد ماکارونی رو گفتم ، که گفتی ندیدی ، گفتم خیلی خوشمزه ست، حتما امتحان کن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

شیرم کردی حالا میگیرم 😂 صبر کن 

بفرمایید