2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست
منزوی و درون گرا کسی که همیشه این حالت داشته باشه ولی جمع خانوادگی آدمایین که انتخابت نبودن بلکه مجب ...

نمیدونم چرا همه فکر میکنند منزوی و گوشه گیر اما اصلا اینطور نیست دلیلش نبود احساس راحتی با اون خانواده میشه گفت اون شخص ادم خجالتی هست؟

قدر زندگی هاتون و ادم های مهم زندگیتون رو بدونید!                    "بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را"

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بهش حق میدم شرکت نکنه  آدم سردرد میشه تو این فضا

بنظرم اکثر جمع های خانوادگی همینطورن

قدر زندگی هاتون و ادم های مهم زندگیتون رو بدونید!                    "بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را"
بنظرم اکثر جمع های خانوادگی همینطورن

نظری ندارم راجب این مورد ولی وقتی هیشکی مثل تو فکر نکنه راجب چی باید صحبت کنی؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

خیر خجالتی نیست خب اون آدما باب میلش نیستن 

ممنون چون فکر میکردم اگه نتونی با یه جمعی کنار بیایی این رو میرسونه که ادم خجالتی هستی

ممنون چون فکر میکردم اگه نتونی با یه جمعی کنار بیایی این رو میرسونه که ادم خجالتی هستی

خیر خجالتی نیست ولی هنر ارتباط گرفتنش ضعیف یعنی یه سری ها هستن حتی اگرازجمعی خوششون نیاد بامهارت جمع تودست میگیرن یه سری هاترجیح میدن برن تولاک خودشون که البته مشکلی نداره