من یه مانتوی سفید دارم خیلی شیک و مجلسیه تا رو زانومه. با شلوار لی خاکستری و شال خاکستری یا بنفش میپوشم. این دوتا شالم با این مانتوم خیلی خوب ست میشن. کلا سفید باهررنگی میتونه ست بشه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم اخی پس خاطره ی بد داری خب بایستی موقع نزدیک به پریودیت نپوشی
اصلا نمیدونستم حواسم نبود ولی آقاهه خیلی مودبانه بهم گفت با اینکه جوون بود دید خجالت کشیدم گفت ایرادی نداره ولی آدم مریض تو جامعه زیاده بعد گفت سمت دیوار بمونید براتون اسنپ بگیرم اسنپ گرفت گرفت اومدم خونه انقدر لجم گرفته بود مانتو شلوار رو انداختم سطل آشغال باز خدا رو شکر یه مرد باشخصیت دید منو اومد بهم گفت
اون اومد بهم گفت اولش فکر کردم میخواد مزاحم شه گفت سلام خانم عذر میخوام قصد جسارت و خدای نکرده مزاحمت ندارما شما لباستون خونی شده از پشت مانتوتون فهمیدم متوجه نشدید گفتم دور از انسانیته بهتون نگم وای منو میبینی 😣😣😣آب شدم دید خجالت کشیدم گفت ایراد نداره ممکن برای هر خانمی پیش بیاد شما برید به سمت دیوار بمونید براتون اسنپ بگیرم اسنپ گرفت رفتم خونه از شدت خجالت نمیتونستم تشکر کنم گفت روز خوبی داشته باشید خدانگهدار اومدم خونه لباس و انداختم تو سطل آشغال