2821
2789
عنوان

نینی یار......

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 54 پست

دل تو بیشتر بسوزه نی نی یار میاد خصوصی تذکر میده😂

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من علاوه بر لایک دوبارم تو خصوصی پیام داده😎(البته هشدار بود)

بله دیگه شما کاربرای بدید هشدار میده به من اصلا هشدار نمیده 😂😂😎😎

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

دلت بیشتر بسوزه برای منم زده😎😎

😂😂تازشم تازشم بارها بهم تو خصوصی پیام داده  

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

جلوی منو نگیرید میخام برم خودمو از رو بالش پرت کنم بمیرم 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
هستی ام را به اتششش کشیدیییی سوختممم مننن ندیدییی ندیدییی

😎😎😎😎

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

😂😂تازشم تازشم بارها بهم تو خصوصی پیام داده    

تذکر داده😂😂😂

اخی چ ذوق می‌کنه 😂😂😂

😂😂😂

تذکر داده😂😂😂

ن خیلی محترمانه قربون صدقه ام رفت ک مواظب اکانتت باش😂😂

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز