taraton مدیر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 13144 عنوان پریودم 😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست چند روزی بود دقدقه پریودی داشتم هی میگفتم پریود شم پریود شم میخواییم بریم مسافرت دیگه دیدم نمیشم بیخیال شدم گفتم شاید نشدم دوساعت دیگه راه میوفتیم من الان پریود شدم😮💨 و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......! 1401/08/05 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلاخانممم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 592 همیشهههههه وقتی میخوایم بریم عروسی تاریخم دقیییییق میفته همون روز الانم نشدم هنوز تستم زدم منفی بوده ... اگ میخوای بشی زعفرون دم کن بخورال دی ک بخوری نمیشی
taraton مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 13144 اخ اخ منم دیروز پریود شدم میدونی چیش بده اینک صبا ک پامیشی یهو کلی لخته و خونه میاد تو مسافرت اوض ... من انچنان کثیف کاری نمیشه مثلا هر بار دستشویی میرم شاید دفع داشته باشم راحت ولی شکم درد و کمر درد و اینکه استخر میخاستم برم😮💨 و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
خورشت_بامیه عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2905 اگ میخوای بشی زعفرون دم کن بخور ال دی ک بخوری نمیشی ن منظورمه از الان میتونم ال دی بخورم یا ن؟زعفرون جواب میده؟ باردار نیستما هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
niyosha93 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 14688 من انچنان کثیف کاری نمیشه مثلا هر بار دستشویی میرم شاید دفع داشته باشم راحت ولی شکم درد و کمر درد و ... خوشبحالت من چشمه ای هستم برای خودم😂 هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
niyosha93 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 14688 وای دییقا منم😐 الانم سرکارم 🤣🤣 خوش بگذره😂😂 هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
لیلاخانممم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 592 من انچنان کثیف کاری نمیشه مثلا هر بار دستشویی میرم شاید دفع داشته باشم راحت ولی شکم درد و کمر درد و ... عه خوبه باز کثیف کاری نداریمن سه روز اول صبا ک پامیشم خیلی میاد سریع میدوام دسشوییبرا دردتم شیاف دیکلوفناک بزار خیلی خوبهاگ شیاف نتونستی بزاری قرصشو بخور
لیلاخانممم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 592 ن منظورمه از الان میتونم ال دی بخورم یا ن؟ زعفرون جواب میده؟ باردار نیستما ببین ال دی رو میخورن که پریود نشنتوام اگ نمیخوای پریود بشی میتونی لخوری ال دیمثلا دوست من هرموقع ک نمیخواست پریود شه از چندروز قبلش ال دی میخورد هرروز یدونهبعد ک قطع میکرد پریود میشدولی اگ میخوای سریع پریود شی زعفرون بخور
taraton مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 13144 عه خوبه باز کثیف کاری نداری من سه روز اول صبا ک پامیشم خیلی میاد سریع میدوام دسشویی برا دردتم شیاف ... ن من زیاد کثیف کاری نمیکنم😅ارع قرصشو دارم و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
خورشت_بامیه عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2905 ببین ال دی رو میخورن که پریود نشن توام اگ نمیخوای پریود بشی میتونی لخوری ال دی مثلا دوست من هرموقع ... اوکی....میخوام این ماه بشم بعد ال دی بخورم هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
لیلاخانممم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 592 اوکی....میخوام این ماه بشم بعد ال دی بخورم پس چندروز مونده ب پریودت شروع کن ب خوردن