2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظورم اینه مثل کرونا کشنده نیست 

اتفاقا بعضیا خیلی خطرناکن من پارسال گرفتم یعمی خدا بهم رحم کرد کرونا گرفتم فقط دو شب تب کردم ولی آنفولانزا ده شبانه روز تب کردم

درخواست دوستی نفرستید متشکرم🤍🙂

می‌دونستی ممکنه عفونت مایع دورمغزو درگیر کنه یا حتی عفونت خون بره بالا نگو خطرناک نیست😊

اخ دخترم عفونت خونش رفت ۳۶هزار نزدیک ۴۰هزار دوبار بستری شده تیرماه ترخیص شده مرداد تا حالا دوباره مریضه دیونه شدم به خدا بچم آب شده

برای شفای دخترم میشه صلوات بفرستین

تو تیرماه دخترم ۱۴روز کامل تبش هر یک ساعت میرفت نزدیک ۴۰ ۴۱دکترای عفونی کاملا نا امید شدن یه سرم ۱۲ساعت نمی‌دونم اسمش چی بود ام آی وی جی بود زدن براش تا پنج روز بعد به هوش اومد الآنم هی دارو میخوره چون قلبش آب آورد و طحال و کبدش بزرگ شد ولی هنوزم مریضه حالت سرماخوردگی 

اخ دخترم عفونت خونش رفت ۳۶هزار نزدیک ۴۰هزار دوبار بستری شده تیرماه ترخیص شده مرداد تا حالا دوباره مر ...

عنبر نسا خیلی خوبه بخوره سرد عاللییه حموم میبریش چند دقیقه سرشو زیر آب نسبتن سرد بگیر اون خلطی که میاد یاابی که از بینش میاد عفونتو میاره بیرون بخور سرد یادت نره خیلی کمکت میکنه

تو تیرماه دخترم ۱۴روز کامل تبش هر یک ساعت میرفت نزدیک ۴۰ ۴۱دکترای عفونی کاملا نا امید شدن یه سرم ۱۲س ...

چندسالشع الهی خوب شه زودتر

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
عنبر نسا خیلی خوبه بخوره سرد عاللییه حموم میبریش چند دقیقه سرشو زیر آب نسبتن سرد بگیر اون خلطی که می ...

مشکل همینه بذاره حمومش بدم خوبه نمیزارع دست بهش بزنم حساس شده ولی بخور سرد دارم الان میرم روشن میکنم براش ولی آب نسبتا سرد خیلی بده چون سینوزیت داره و سه تا لوزه هم دارع

مشکل همینه بذاره حمومش بدم خوبه نمیزارع دست بهش بزنم حساس شده ولی بخور سرد دارم الان میرم روشن میکنم ...

هوارو مرطوب نگه دار عصاره استو خودش یا نعناع فلفلی بریز توش آدامس نعنایی بده بخوره اینا عفونتو از سینوس هاش بیرون میاره