2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 71 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دست به زن و بی احترامی به خانواده که خیلللی بده .....ولی اینکه اگه فکر می‌کنی از همه نظر ایده اله و ...

بخدا خیلی کلنجار رفتم باهاش خیییییییلی گفنم نکن این کارارو بهدا این اخریه ی جور شده بود ک فحش میداد منم از حرصم میدادم 😔

بخدا خیلی کلنجار رفتم باهاش خیییییییلی گفنم نکن این کارارو بهدا این اخریه ی جور شده بود ک فحش میداد ...

سعی کن یواش یواش ازش فاصله بگیری ...بیین نامزد خود من وقتی خیلی عصبی میشه بددهنی می‌کنه ...ولی وقتی پیش خانواده است اصلاااا...خیلی با حجب و حیاست...رو من حساسه خیلی ...جواب ندم ،پشت خطی نگه دارم ،برم جایی که دوست نداره عصبی میشه خیلی فکر و خیال می‌کنه بددهنی می‌کنه ....ولی بهم قول داده سعی کنه بددهنی رو بزاره کنار ...الان خیلللی بهتر شده ...

شاید دوس پسر بدهنت از خیلی لحاظ ها از اون یکی بهتر باشه. بعضی مردا هم هستن آروم و سر ب زیرن ولی مث ...

سیب زمینی بهتر از کسیه ک فوشت خواهر مادر بده ب بابات فوش بد بده 

یعنی سوالت اینجوره ک دوس پسرتو دوس داری ولی وضع مالی و شغل خوبی نداره ولی اون خواستگارت وضع مالی بهت ...

شغلش مهم نی من کارگریم میسازم ۶ حقوق داره ولی بشدت بد دهنه و میگ رو مخم بری میزنمت بالاخره زنو شوهر دعوا نمیکنن ینی دعوامون شه میخا منو بزنه؟

یعنی سوالت اینجوره ک دوس پسرتو دوس داری ولی وضع مالی و شغل خوبی نداره ولی اون خواستگارت وضع مالی بهت ...

چبدونم نمیشه بهش ی کلمه حرف زد سریع فوشو فحش کاری میگ تو مخمی در صورتیک من فقط گفتم ب فکر باش تا بهم بزسیم تو. قول دادی

چرااااا خودتو کوچیک می‌کنی ؟؟؟؟؟؟؟ اون باید دنبال رسیدن به تو باشه .....

بخدا چه شبایی ک دعوا بوده بخاطر دلم التماسشو کردم البته اونم خیلی ب پام موند ۵ ساله اما چه فایده ک هی داره بدتر میشه اخلاقش تف ی قلبم اف ب عشقو عاشقی انقد گریه کردم چشام داره ررمیاد😭