2821
2789
عنوان

عدد بتای 1700

| مشاهده متن کامل بحث + 3977 بازدید | 28 پست
من 9 پریود دکترم گف سونو کنم ,که اگه فولیکولا کوچیک بودن تا روز 14 بهم دارو بده . که روز 9  1 ...

عزیزم یه سوال شما ک امپولا رو زدی از فرداش درد پهلو و تیر کشیدن نداشتی؟؟؟

من خیلی درد دارم از وقتی این آزادسازی رو زدم ۲تا باهم

وای عزیزم باور میکنی از صبح به فکرت بودم گفته بودی شب بی بی چک میزنم منتظر بودم. الان اومدم دیدم تاپ ...

م رسی عزیزم .

اره تو تاپیک قبلی خبر دادم که مثبت شده .گفتم شاید علایم بارداری برا بقیه سوال باشه برن بخونن و بعد بدونن مثبت شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم یه سوال شما ک امپولا رو زدی از فرداش درد پهلو و تیر کشیدن نداشتی؟؟؟ من خیلی درد دارم از وقتی ...

نه گلم .من دقیقا ده روز بعد امپول علایمم شروع شد ,مخصوصا درد شدید رحم

تهوع

سینه درد شدییییییییید

یبوست( که الان به خونریزی افتادم چند روزه) 

و تنگی نفس

اما ماه قبل هم که امپول زدم از دو سه روز,بعدش دردای تخمدان و رحم داشتم.اون دردا طبیعیه

نه گلم .من دقیقا ده روز بعد امپول علایمم شروع شد ,مخصوصا درد شدید رحم تهوع سینه درد شدییییییییید ...

مرسی گلم بابت توضیحات.

برای یبوستت روغن زیتون یک غ ق خوری بخور و یک ته استکان آب ولرم اوکی میشی

نه گلم .من دقیقا ده روز بعد امپول علایمم شروع شد ,مخصوصا درد شدید رحم تهوع سینه درد شدییییییییید ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ میگم منم مثل شما روز سوم موعدم آزمایش دادم بتام ۱۷۰۰ بود. شما رفتی سونو ؟ دوقلو ان؟

سلام عزیزم خوبی؟؟ میگم منم مثل شما روز سوم موعدم آزمایش دادم بتام ۱۷۰۰ بود. شما رفتی سونو ؟ دو ...

سلام عزیزم .بسلامتی مبارکتون باشه .

نه هنوز هفته 6 هستم ,گذاشتم یک هفته دیگه برم ,که قلب هم تشکیل شده باشه ان شاالله ,باز مجدد نرم دیگه

من دو روز به موعدم 1778 بود.

ولی کلا علایمم  خییییلی زود شروع شد ,مث تهوع ,درد سینه ,یبوست شدید ,دردها و انقباضات شبیه پریودی

سلام عزیزم .بسلامتی مبارکتون باشه . نه هنوز هفته 6 هستم ,گذاشتم یک هفته دیگه برم ,که قلب هم تشکیل ش ...

برا منم خیلی زود شروع شد. رفتی سونو خبرم کن. منم ۵ هفته هستم دکتر برا ۷ هفته سونو نوشته

برا منم خیلی زود شروع شد. رفتی سونو خبرم کن. منم ۵ هفته هستم دکتر برا ۷ هفته سونو نوشته

الهی بسلامتی باشه.

شمام خبرشو بده

خدا به همه منتظرا ,فرشته کوچولوی ناز عطا کنه

سلام عزیزم .

امشب رفتم سونو دوقلو باردار بودم .با ضربان قلب طبیعی و دوساک جدا

الهی همه منتظرا به ارزوی دلشون برسن .

خدایا شکرت

مرسی گلم بابت توضیحات. برای یبوستت روغن زیتون یک غ ق خوری بخور و یک ته استکان آب ولرم اوکی میشی

ارشانی جان سلام.خواهش میکنم جواب بده خوندم نوشته بودی ضخامت اندومتر۴یا۵بودولی ۲تافولیکول خوب داشتی با اون ضخامت کم باردارشدی؟