2821
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا قبول شدی؟چرا نرفتی؟

وزارت علوم. چون بیشتر از یه سال طول کشید برای کار صدا بزنن تو این مدت خودم یه کار خیلی بهتر از اون پیدا کردم. مردم رو پیر می‌کنن چی مون ادمیزادی هست که این باشه 

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
اون برا کنکور بود گل 😄اونم چون سوابق تحصیلی تاثیرش بیشتر شده  از آزمون استخدامی ک حذف نشده

آهان ولی کلا استادم میگفت فقط تخصصی بخونین

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
راضیه از حقوقش و اینا؟ چقد خوند قبول شد؟

والا حقوقش ک برا آدم مجرد خوبه تقریبا ۷ تومن چقد خوندنشم یادم نیست چون قبلش فوق لیسانس میخوند فک کنم ی خورده راحتتر بود براش

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

راضی هستی الان؟

بله خدا رو‌شکر. ولی آزمون استخدامی رو اگه بخونی حتما قبول میشی از کنکور خیلی راحت تره به نظرم 

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
ساعت کاریشون چجوریه؟

مث بقیه ادارات ۷ونیم یا هشت تا ۲

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭