2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چون ..

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست
برنامش خوب نبود این امسال بیشترین قبولی رو داشت فکردم این بهتره حالا میبینم مشکل از منه!

عزیزم لطفا هر کسی اینجا بهت پیشنهاد مشاوره میده رو باور نکن 

ب نظر من خودت پیش برو تو درس خوندن اگه واقعا نیاز داری به کسی هم یه مشاور خیلی خوب پیدا کن  که برات وقت بذاره 

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوری پرانرژی اومده نی نی سایت تاپیک های بقیه رو چک میکنه🤣

من کنکور پارسال دادم و تموم شد نام مستعار رو هم نمیشه عوض کرد شمام برو تا نی نی یار رو تگ نکردم که بندازدت بیرون از سایت میخوای کلاه بچه مردم رو برداری 

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 
من کنکور پارسال دادم و تموم شد نام مستعار رو هم نمیشه عوض کرد شمام برو تا نی نی یار رو تگ نکردم که ب ...

چاقو نزاشتم زیر گلوش . طبیعیه ک کسی قصد مشاوره داشته باشه مدرک و کارنامه و ‌کارت ملی تحویل میگیره😁 تو نگران بچه مردم نباش خودش عقل داره میدونه چی به چیه

هر چی سعی کردم نتونستم تگش کنم.  محول کردم به تو . تگ کن من رو بندازه بیرون . نی نی یار بچه نیست که به چرت و پرت گو ها جواب بده‌. زن نیستی تگش نکنی

چاقو نزاشتم زیر گلوش . طبیعیه ک کسی قصد مشاوره داشته باشه مدرک و کارنامه و ‌کارت ملی تحویل میگیره😁 ...

بیا برو بچه تو کی مد شدی ؟ فک کردی ۱۸ ساله ام که تو رو نشناسم ؟ آدم مثل تو زیاد دیدیم 

مطمئن باش نرخ کم بدی بچه کنکوری طفلی به فکر کارت ملی و این چیزا نمیرسه و از خداشم هست 

بیا برو بچه تو کی مد شدی ؟ فک کردی ۱۸ ساله ام که تو رو نشناسم ؟ آدم مثل تو زیاد دیدیم  مطمئن ب ...

گفتم کسی بیاد مشاوره چه بخواد چه نخواد مدرک تحویل میگیره که بعدا جای حرف نباشه. 

بشناسی؟ نشناسی؟ مهم نیست برام تو در حدی نیستی که بخوای من رو بشناسی.  کی مد شدم؟ ربطی به روانی مث تو نداره. کسی باهات حرف نزد ک جوابم بگیره ازت

بیا برو بچه تو کی مد شدی ؟ فک کردی ۱۸ ساله ام که تو رو نشناسم ؟ آدم مثل تو زیاد دیدیم  مطمئن ب ...

@نی_نی_یار_شب لطفا ببینید این کاربر چی میخواد ازم؟ 

من که حتی حرفم نزدم باهاش. ریپلای زده دعوا راه انداخته

گفتم کسی بیاد مشاوره چه بخواد چه نخواد مدرک تحویل میگیره که بعدا جای حرف نباشه.  بشناسی؟ نشناس ...

@نی_نی_یار_پنج  

نی نی یار عزیز شما ببین این طرز صحبت کردن از کسی که مثلا باسواد هستش و پزشکی میخونه بر میاد ،شما ببین سه چهار ماهه عضو شده و تاپیکاش همه عجیبه و اخرشم قفل میزنه 

حالا یه بچه کنکوری عقلش میرسه گیر آدم غلط نمیفته خیلی ها ولی حواسشون به این چیزا نیست 

این دختر خانم فک میکنم هنوز مدرسه ای هستن که عاشق بابا لنگ دراز شدن وگرنه بعید میدونم یه دانشجو پزشکی پر از دغدغه درسی باشن 

اینکه شما معلق کنید یا نه رو نمیدونم ولی لطفا پیگیری کنید در مورد کاربری ایشون 

@نی_نی_یار_پنج     نی نی یار عزیز شما ببین این طرز صحبت کردن از کسی که مثلا باسواد هستش ...

عاشق هرکی شدم. بازم ربطی بهت ندارههههه  ببین تو چه بدبختی هستی که سرت رو کردی تو تاپیکای من

البته اینکه کنکور ناموفقی داشتی هم بی تاثیر نیست 🤭

@نی_نی_یار_پنج     نی نی یار عزیز شما ببین این طرز صحبت کردن از کسی که مثلا باسواد هستش ...

ببین تو حتی نمیدونی چطوری پزشکی میخونن🤣 

اون موقع تابستون بود خانم دغدغه شناس. پزشکا هم ربات نیستن دل دارن

ببین تو حتی نمیدونی چطوری پزشکی میخونن🤣  اون موقع تابستون بود خانم دغدغه شناس. پزشکا هم ربات ...

بابا چی میگی تو ؟؟؟؟ من رو حساب دندون پزشکی کنکور دادم 

وگرنه خودم بیوتک خوندم و دنبال کارای مجوز تاسیس ازمایشگاهمم 

کم کم از تو کم سن و سال فک میکنم ده سالی بزرگ تر باشم پس برو نمون اینجا با من کل ننداز 

ببین تو حتی نمیدونی چطوری پزشکی میخونن🤣  اون موقع تابستون بود خانم دغدغه شناس. پزشکا هم ربات ...

تو هم بشین ببین خدا چجوری جوابتو میده