2777
2789
عنوان

دل تو دلم نیص...

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 31 پست
قبلا یبار همینجوری شدم دارو خوردم خوب شدم اینبار دکتر ک معاینه کرد برام اسمیر نوشت حتما چیزی دیده ک ...

عزیزم پاپ اسمیر برا مشکلات دهانه رحمه چ ربطی داره. منم عفونت داشتم برام نوشت

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خداکنه هیچی نباشه بیای تاپیک بزنی ک بیخودی استرس داشتی و چیزیت نبوده 

ایشالله ک چیزی نباشه نذرکردم اگ چیزی نباشه برای 50نفر ایت الکرسی بخونم😭🙏

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرطان کجا بود دختر جان، پاپ اسمیر احتمالا مدت زیادی هست ندادی برا همون گفته به چکت بکنه، چون وظیفه دکتره، جواب پاپ هم بیاد اوکیه به احتمال خیلی خیلی بالا، 90 درصد سرطان های دهانه ی رحم در اثر ویروس اچ پی وی ایجاد میشه، که خیلی بعیده شما داشته باشی

عزیزم پاپ اسمیر برا مشکلات دهانه رحمه چ ربطی داره. منم عفونت داشتم برام نوشت

من عفونت داشتم دارم اسمشو ک میشنوم اسم سرطان میاد تو ذهنم😭

مسئولان مملكت كاش كلا نت رو قطع كنند! جستجو در گوگل از وخيم ترين بيماريها هم بدتره!  با يه علامت سرماخوردگي ساده اخرش ميرسي به يه بيماري وخيم!!   مگر مادرتون مشكل جدي داشتند؟ يا فقط رحمشون رو در اوردند به خاطر لكه بيني؟ مادر منم به خاطر لكه بيني و خونريزي ميوم ها رحمش رو در اورده. زن عموم هم همينطور و خيلي از خانمهاي فاميل. 

سرطان کجا بود دختر جان، پاپ اسمیر احتمالا مدت زیادی هست ندادی برا همون گفته به چکت بکنه، چون وظیفه د ...

من ففط لکه بینی دارم موقع رابطه همسرم میگ ی چیزی داخل واژنم هس میگ احساسش میکنم این طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟ 

همه ی دکترا اول پاپ می‌نويسن، اگه مورد مشکوکی بود بعد کولپو میکنن، روندش همینه 

خود خونریزی طولانی مشکوکه والا 

اولین روزی ک دیدمش،حتی فکرش راهم نمیکردم ک قرار است روزی اینگونه سخت،تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

من ففط لکه بینی دارم موقع رابطه همسرم میگ ی چیزی داخل واژنم هس میگ احساسش میکنم این طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟&nb ...

طبیعی نیست، شاید زخم داری، شاید مورد دیگه باشه، ولی ببین سرطان دهانه رحم یک سال دو ساله بوجود نمیاد، اول دهانه رحم تغییرات سلولی میده بعد اگه درمان و پیگیری نشه تبدیل به سرطان ممکنه بشه، تازه همون سرطانشم الان درمان داره، هنوز هیچی نشده و معلوم نیس اینقد استرس بیخود نده بخودت 

مسئولان مملكت كاش كلا نت رو قطع كنند! جستجو در گوگل از وخيم ترين بيماريها هم بدتره!  با يه ...

ن فقط لکه بینی داشتن چن سال دکتر دارو فایده نداش بعد ک پاپ دادن رحمشو برداشتن 

خود خونریزی طولانی مشکوکه والا 

منم نمیگم که نباید پیگیر باشه. میگم زود تو فکر سرطان رفته، هنوز هیچی به هیچیه، اگه مورد مشکوکی تو پاپ باشه قطعا خود دکتر کولپوسکپی میکنه، من پاپ اسمیرم مشکوک بود، کولپو هم کردم، فقط التهاب شدید داشتم 

طبیعی نیست، شاید زخم داری، شاید مورد دیگه باشه، ولی ببین سرطان دهانه رحم یک سال دو ساله بوجود نمیاد، ...

ععع من فک کردم طبیعیه اخه خدمم دست ک میزنم ی چیزی هس یکم زبره

ن فقط لکه بینی داشتن چن سال دکتر دارو فایده نداش بعد ک پاپ دادن رحمشو برداشتن 

خوب بدخيم  كه نبوده در انصورت شيمي  درماني هم لازم ميشد. مثل زنهاي ديگه مشكل رحمي شايع داشته، ديده با دارو حل نميشه درش اورده. چون رحم فقط به درد بارداري ميخوره و نقشي در چيزهاي ديگه نداره. پس نگران نباش كه ال و بل هست.   

خوب بدخيم  كه نبوده در انصورت شيمي  درماني هم لازم ميشد. مثل زنهاي ديگه مشكل رح ...

ایشالله ک چیزی نباشه تا یکشنبه ک برم دکتر هزار تا فکر میکنم

ععع من فک کردم طبیعیه اخه خدمم دست ک میزنم ی چیزی هس یکم زبره

تشخیصش با دکترته، حتما پیگیری کن تا مطمئن شی، ولی استرس نده بخودت، انشاالله چیز خاصی نیست، نتیجه معلوم شد اگه تونستی منم تگ کن همینجا خبر بده