2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
نه باید تو دو ترم بخونی  اول میری مدرسه قبلیت مدارک تطبیق میگیری بعد میری اموزش پرورش ناحیه خو ...

مدرسه قبلی چرا ؟ دیپلم قبلی رو شما تموم کرده بودید؟ هزینه چقدر شد؟

مدرسه قبلی چرا ؟ دیپلم قبلی رو شما تموم کرده بودید؟ هزینه چقدر شد؟

اره من فوق دیپلمم دارم 

کلا نزدیک ۵۰۰ هزینه کردم برا تطبیق و ثبت نام و اینا 

باید بری مدرسه قابلیت ک مدارکتو بگیری ببری برات نمیدونم چیکار کنن ک بتونی بخونی

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه برنامه دوماهه بنویس یعنی تقسیم بندیشون کن دو هفته آخرم هر روز یه نمونه سوال سال قبل کار کن بعدش ببین کجاهاش بلد نبودی رو همون قسمت ها کار کن بعد قبل از هر امتحانت هم مرور اونایی که اشکال داشتی و هم سوالش و هم متن کتاب کار کن انشاالله نمره قبولی رو میاری

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
یه برنامه دوماهه بنویس یعنی تقسیم بندیشون کن دو هفته آخرم هر روز یه نمونه سوال سال قبل کار کن بعدش ب ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم 

🥰🥰

مدارک منظور دیپلم هستش ؟ اموزش پرورش بخش امتحانات رفتید ؟ 

اره رفتم امتحانات

مدارک ینی کارنامه ی سالای قبل

ریز نمرات 

و کپی دست نویس نمره های معلم و اینا

اره رفتم امتحانات مدارک ینی کارنامه ی سالای قبل  ریز نمرات  و کپی دست نویس نمره های معل ...

ممنون ، اوه چقدر سخت برای ی شخصی میپرسم ۱۵ سال پیش دبیرستان رو تموم کرده فک نکنم نمرات دست نویس اینا باشه بعد شما فقط دوازدهم رو امتحان میدید ؟ یا دهم و یازدهم هم هست ؟ شهریه امتحان رو اموزش پرورش میگیره یا مدرسه بزرگسال ؟

ممنون ، اوه چقدر سخت برای ی شخصی میپرسم ۱۵ سال پیش دبیرستان رو تموم کرده فک نکنم نمرات دست نویس اینا ...

نه احتمال مدرسه نگه داشته براش 

فقط دوازدهمو میخونی و دیپلم میگیری 

راجب شهریه امتحانا نپرسیدم هنوز