2777
2789
عنوان

شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 22 پست
پس انداز داشت برای آموزشی بقیه سربازیشم افتاد شهر خودمون ساعت اداری میرفت پادگان عصرا کار میکرد

دقیقا شوهر منم

حقوق سربازی با کار عصرا 

شما  و همسرتون چن سالتون بود ازدواج کردین؟

من احساس میکنم باهم بزرگ شدیم😂🥹🥹

❤Che khobe ke daramet
چن سالشه؟ کی میخاد بره؟

۲۸

نمیره شغلش جوری نیست سربازی بخواد شغلش آزاد 

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یکی از فانتزیام این بود که برم دم پادگان بپرم بغلش🤣

این فانتزیه😂

ظهرا که تعطیل میشن همه سربازا باهم میان بیرون البته اونایی که شیفت نمیمونن

بین اون همه پسر با لباس ست سربازی فوقش میتونی سلام بدی بهش😂

❤Che khobe ke daramet
شوهر‌منم شغل ازاده ولی خوب لازم میشه دیگه حالا چون گیر میدن

ولا شوهر من تا الان گیر ندادن اگه بدن هم میزارمش خونه خودم کار میکنم میمیرم اگه بره سربازی

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
این فانتزیه😂 ظهرا که تعطیل میشن همه سربازا باهم میان بیرون البته اونایی که شیفت نمیمونن بین اون ه ...

پ اینای که تو اینستا یهو میپرن بغل همسراشون موچ موچ میکنن پ اینا کیان😂😂🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........