2777
2789
عنوان

دنبال کار🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
سلام ببخشید یعنی مثلاً 2م بذاری هم میشه؟ بعد سودش تقریبا چند در صده؟ چقدره؟

شما صد هزارتومن هم بزاری هم میشه 

پلن های سود دهیش سه نوع مختلفه  و بستگی داره شما تو کدوم دسته قرار بگیری.

هر کسی دوس داشته باشه یه جلسیه معرفی کار رایگان براش میزارن انلاین  که کاملا متوجه بشع کار جطوریه و درامدش چطوریه بعد زمان دادی که بری تصمیم گیری کنی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
کارتون دقیقا چیه؟

توضیح دادم تو پست قبلیم گلم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه فقط از طریق اینستاست؟؟!!!! من این ماهی که بقول شما نت اینطوریه درامدم چهار برابر ماه قبلی شد که ...

من که اصلا فک و فامیل ندارم بخوان ازم خرید کنن 

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
من که اصلا فک و فامیل ندارم بخوان ازم خرید کنن 

ببین همه اینا اموزش دارن

فن فروش

فن ببان

ـفن ارتباط

من هم متاسفانه فامیلی ندارم و چون اعتماد بنفسم زیر صفر بود ارتباط چندانی نداشتم اصلا

اما بهم یاد دادن و اموزش دادن که چطور باید کار کنم

و الان شکر خدا مشتری های زیادی دارم

درصورتی که روز اول صد نفر اشنا هم نداشتم

ولی چیزی که بود من میخاااااستم کار کنم چون از بیکاری و بجه دادی کلافه بودم و باید کار میکردم و مستقل میشدم

ببین همه اینا اموزش دارن فن فروش فن ببان ـفن ارتباط من هم متاسفانه فامیلی ندارم و چون اعتماد بنف ...

اره دقیقا منم صب از خواب پامیشم کارامو میکنم تا شب بیکارمیمونم و کلافه میشم. ببخشید محصولات آرایشی هستش؟شماالان از طریق اینستا میفروشید؟

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
اره دقیقا منم صب از خواب پامیشم کارامو میکنم تا شب بیکارمیمونم و کلافه میشم. ببخشید محصولات آرایشی ه ...

نه راستش من همون اولشم با اینستا بیگانه بودم کلا خیلی اهل اینستا نیستم

راههای فروشش زیاد هست

توی جلسه معرفی کار همشو توضیح میدن کامل