2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچوقت بچه نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 5375 بازدید | 167 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این نظر شماس خیلیا هم اینجوری فکر نمیکنن هرکی هم دلایل خودشو داره دلایل همه هم محترمه😊

دقیقا درسته همه قرار نیست مثل ما فکر کنن ولی متاسفانه اینقدر شرایط سخت شده برای همه که هم عقیده های ماها زیاد شدن 

باع...

من از ازدواج اولم یه گل پسر دارم ک پیش باباشه.. دوباره ازدواج کردم و این همسرم هیچوقت بچه نمیخاد..بیشتر بخاطر اوضاع جامعه نمیخاد میگه بچه گناه داره ۱۰ سال دیگه اینجا جای زندگی نیس😑

من ک جون و عمرمم برای بچه میدم انقدر ک دوست دارم خدا میدونه ❤️❤️

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
من و همسرم  الانم 17 ساله پای حرفمون ایستادیم  اوایل خیلیا ملامتمون میکردن  الان ک ...

برای چی تحسینتون میکنن؟اینطوری که نسل ایرانی. منقرض میشه. و میشیم یه کشور دیگه عقب افتاده ی پیره ناتوان البته الان پیشرفت آنچنانی نداریم ولی دلیل نمیشه بچه دار شدن رو منع کنید )چه حرفا میزنید 

خدا و دیگر هیچ
من و همسرم  الانم 17 ساله پای حرفمون ایستادیم  اوایل خیلیا ملامتمون میکردن  الان ک ...

من فک میکنم بعد ۴۰ سالگی آدما دیگه واقعا دلشون یه بچه از خودشون میخاد . فعلا سی سالمه و تصمیم هم ندارم بچه دار بشم. 

منم 

چون هیچوقت نمیتونم تضمین کنم که آسیب روحی و جسمی نبینه وقتی خودم دنیا را یه جای کثافت و وحشتناک می‌دونم بیماری ، جنگ ، تبعیض ، نژادپرستی و.....نمیتونم یه نفر دیگه را به دنیا بیارم که مجبور بشه رنج و اندوه را تحمل کنه

دقیقا درسته همه قرار نیست مثل ما فکر کنن ولی متاسفانه اینقدر شرایط سخت شده برای همه که هم عقیده های ...

من خودم هم به هیچ وجه دیگه بچه نمیخوام

ولی با شرایط سختی که برای وسایل جلوگیری گرفتن

گمون کنم جمعیت ناخواسته زیاد بشه متاسفانه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چقدر خوب

من بچه دار شدم و تمام مدت فكرم و كل زندگيم شده بچم ،و تا اخره عمرمم همينه

و الان اينقددرررر تنهاست كه مجبورم دومي هم بيارم و بيشتر خودمو درگير كنم 

كلا يا ادم نبايد بياره يا دوتا ..برگردم به گذشته هيچوقت بچه دار نميشدم

برای چی تحسینتون میکنن؟اینطوری که نسل ایرانی. منقرض میشه. و میشیم یه کشور دیگه عقب افتاده ی پیره نات ...

من نظر خودمو گفتم چکار بقیه دارم عزیزم همه مختارن یه تیم فوتبال بچه بیارن الان همه نشستن من منعشون کنم و بچه دار نشن ؟  

باع...