سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خالیش کن بذار خشک بشه ابش کامل بره ...سیر بریز و سرکه و اگه تونستی خرما بریز روش بذار یه جای گرم که افتابم بخوره ما الان سیر ۱۰ ساله داریم ادم از خوردنش سیر نمیشه انقد خوبه مامانم همش یا نبات میریزه یا خرما با سرکه و نمک
نه بابا بزار جای خنک و تاریک یخچال نمیخواد که من از بچگی مادرم درست میکرد شمالیم
شما شمالی هستی میشه بگی چجوری درست میکنی
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
عزیزم اول سیر رو میشوریم مثل سبزی که خاک و ایناش خارج بشه بعد بوته ای یا حبه حبه میکنیم و داخل دبه یا همون شیشه میریزیم روش هم سرکه قرمز میریزیم یا خاک قند میریزیم یا خود قند یا شیره انگور و میزاریم توی زیرزمین جای خنک و تاریک مادرم یک مدل دیگه هم درست میکنه سیر ها رو پوست میگیره و حبه حبه داخل شیشه نوشابه میریزه و روش نمک و سرکه میریزه خیلی خوشمزه میشه
تا با کفشهای کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......