2821
2789
عنوان

سیر ترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 29 پست
نمک زیاد ریختم وای خدا خیرت بده تو دلم عزا بود

تو پروسه تهیه سرکه ، چندین بار آب اضافه میشه 

سرکه های کارخونه های مختلف درصد آبشون متفاوته 

پس آب اضافه کردن به سرکه مسئله خاصی نیست 

کپک بخاطر آلودگی به وجود میاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خالیش کن بذار خشک بشه ابش کامل بره ...سیر بریز و سرکه و اگه تونستی خرما بریز روش بذار یه جای گرم که افتابم بخوره ما الان سیر ۱۰ ساله داریم ادم از خوردنش سیر نمیشه انقد خوبه مامانم همش یا نبات میریزه یا خرما با سرکه و نمک 

تو پروسه تهیه سرکه ، چندین بار آب اضافه میشه  سرکه های کارخونه های مختلف درصد آبشون متفاوته&nb ...

نمیدونم چرا تو گوگل اصرار داشتن یه قطره هم آب نریزین 

🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
تو یخچال میرسه؟

اره میرسه ،رنگش ولی فکر کنم عوض نمیشه ،یکمم طول میکشه،ولی خیالت راحته کپک نمیزنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه بابا بزار جای خنک و تاریک  یخچال نمی‌خواد که من از بچگی مادرم درست میکرد شمالیم

شما شمالی هستی میشه بگی چجوری درست میکنی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
شما شمالی هستی میشه بگی چجوری درست میکنی

عزیزم اول سیر رو می‌شوریم مثل سبزی که خاک و ایناش خارج بشه بعد بوته ای یا حبه حبه میکنیم و داخل دبه یا همون شیشه میریزیم روش هم سرکه قرمز میریزیم یا خاک قند می‌ریزیم یا خود قند یا شیره انگور و میزاریم توی زیرزمین  جای خنک و تاریک مادرم یک مدل دیگه هم درست می‌کنه سیر ها رو پوست میگیره و حبه حبه داخل شیشه نوشابه می‌ریزه و روش نمک و سرکه می‌ریزه خیلی خوشمزه میشه 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......