2777
2789
چ رشته ای میخونی الان چن ساله ازمون اردیبهشت و خرداده شانس ماس😐

زبان

من امسال قبول نشدم😔 خیلی خوب کنکور دادم ولی قبول نشدم الان منتظرم ببینم با استعداد درخشان قبول میشم یا نه، بعد نمیتونمم بشینم برای کنکور بخونم ازبس ذهنم درگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم ارشد بخونم اما هنوز به نتیجه نرسیدم چه رشته ای بخونم

کارشناسی مهندسی شیمی دارم اما تو این حیطه کار پیدا نکردم کارم تو زمینه طراحی گرافیکی سایت هست

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
ن سال قبل داداشم شرکت کرد اردیبهشت بود🙄

من میگم چند سال پیش میگی پارسال.داداشم.😂

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

وایی خیلی رشتت خوبه ک چرا؟سخته؟دولتی؟🙄🤭

اميركبيرم ولي پوليش

سخت واسه ١ ثانيشه اصلا بعضي وقتا خيلي نااميد ميشم و حس ميكنم نميتونم ادامه بدم و به رشته هاي راحتر فك ميكنم

و رشته برق هم واقعا سخته

👑هركس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چِهره زِ غَم نمي خَراشيم..     ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هردو دروغ گفته باشيم👑
پ چرا همه میگن کار تو شیمیه🤕

والا برای من که نبود

برای آقایون راحت تره کار پیدا کردن تو این زمینه چون تو شهرکای صنعتی زیاد جذب میکنن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اميركبيرم ولي پوليش سخت واسه ١ ثانيشه اصلا بعضي وقتا خيلي نااميد ميشم و حس ميكنم نميتونم ادامه بدم ...

مگه دولتی پولیم میشه؟ینی همون شبانه؟

بخون حیفه

با انتخاب رشته دفترچه دولتی قبول شدی یا ازادم گرفتی؟

مگه دولتی پولیم میشه؟ینی همون شبانه؟ بخون حیفه با انتخاب رشته دفترچه دولتی قبول شدی یا ازادم گرفتی ...

اره ديگه دولتي ها شبانه دارن و پرديس كه پولين

من دوتاشو انتخاب رشته كرده بودم ولي توي انتخاب رشته دولتي مياد 

👑هركس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چِهره زِ غَم نمي خَراشيم..     ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هردو دروغ گفته باشيم👑