2777
2789

عزیزم فقط نگاه مستقیم به خورشید ضرر داره اونم برای همه آدما نه فقط باردارا.دست از این خرافات مسخره بردارین.

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

خيلي دوس دارم علت اون لك افتادن بدونم چون خودمم رو بدنم دارم.

راه فرار و كمد و  زير پتو اينا هم فايده نداره 🤣 چون مثل جزر و مد ميمونه كه نيروي گرانش ماه تاثيرشو ميزاره از همون فاصله دور ! 

يه چيزي هست كه نبينيمم يه تاثيري رومون ميزاره واسه همين ميگن حتي اگر خبر نداشتين و بعدا باخبر شدين بازم نماز قضا ايات بخونين.

يه علتي چيزي داره، يه تاثيراتي ميزاره رو بدن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الانه بچه ها؟!!!  تو مشهدم هست دیگه😐؟!  باید چیکار کنیم؟! وایی🤦🏻‍♀️

وا چیزی نیست که باید نماز آیات بخونیم 

همه ایرانه دیگه فرقی نداره.. از ساعت ۲ تا ۴ حدودا نوشته بود طول میکشه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
فقط ب خورشید نگاه نکنید چون واسه چشم ضرر داره

چ ضرری

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

خودمم زیاد اعتقاد ندارم ،ولی یبار ی مقاله ای راجع به تغییر سطح انرژی تو زمان خورشید و ماه گرفتگی خوندم ،واسه همین فکر میکنم شاید بیراه هم نگن ،بهرحال من ک قرار نبود جایی برم حالا سه ساعتم دستمو کنترل میکنم😅

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
همون خرافات‌، واقعیتش برای خواهرم اتفاق افتاده با اینکه ما هم می‌گفتیم اعتقاد نداریم!😅

اع چیشده من شنیدم ماه گرفتگی میشه نمیدونستم خورشیدگرفتگی ام تاثیرداره من امروز ساعت۲دخترموبایدببرم کلاس مگه میشه نگاه نکنم ودستم نره سمت شکمم ناخودآگاه میشه 

عه چی شده من نشنیدم تاحالا

مادرم زمان بارداری خواهرم نمی‌دونم ماه گرفتگی بوده خورشید گرفتگی بوده دقیقا نمی‌دونم ، بدنش خارش میگیره مثل وقتایی ک دستت کثیفه میبینی همون موقع سر و صورتت می‌خاره مامانم میگفت اعتقاد نداشتم اما محض اطمینان سعی میکردم خودمو نخارونم ، با این حال ناخودآگاه یکم پشتشو خارونده و الان خواهرم پشت کمرش اثرات انگشت و چنگه ، باز خداروشکر رو صورتش نیست خیلی بده خییلیی

من میترسم نگاه کنم بدنم لک بیوفته 😂😂 قاطی کردم مجردم هستم  

آقا اگه نگاه بکنی میفته؟!  منم ترسیدممم🥺😂😂

مثلن من الان شنیدم ولی ندیدم خورشیدو لک نمیفته دیگه؟! 

همی الان بدنم خارششش گرفته توروخدا نگا😐💔