2789
عنوان

ویار دوغ😊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 70366 بازدید | 94 پست

من سر پسرم دوغ دوس نداشتم یعنی هوس نمیکردم هرچی بود میخوردم نبودم هیچی 

سر این یکی هم همینجورم باشه میخورم نباشه نمیخورم فقط از گوشت گوسفند ومرغ بدم میاد ولی نمیدونم جنسیتش چیه ۱۰ هفته ام 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

منم اولین و تنها چیزی که هوس کردم دوغ بود،کلا این چند ماه بارداریم تنها چیزی که بهم چسبیده دوغ بوده ،بقیه چیزا رو میخورم که فقط گشنه نمونم

ولی به خاطر یبوست یکم احتیاط کن کمتربخور

تو انتی و آنومالی گفتن پسره بچم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=]نه من داغ میشدم نفس تنگی شدید داشتم تا ۳ ماه حالت تهوعام از ساعت ۵ غروب شروع میشد.....ولی بالا نمی ...[/QUOTE]

منم غذای گوشتی دوس دارم مخصوصا کباب و جوجه و کلا گوشت قرمز. اشتهامم زیاد شده حالت تهوع هم ندارم

و منی ک سر حاملگی اصلا ویار نداشتم و دلم هیچی نمیخواست. من اصن نمیدونم حاملگیم کلا فرق داشت. تو کل ن ...

باورت میشه منم همینجوربودم  

من آرزو داشتم هوس یه چی کنم از ته دل بخام بعد به همسرم بگم برام بخره ولی اصلا هیچی بودو نبود غذاو خوراکی و میوه فرقی نداشت 

فقط یه چیزی باشه سیر بشم 

حالا هرچی میخواست باشه 

خیلی وقتا دلم میخواست هوس یه خوراکی کنم به همسرم بگم برام بخره 

ولی خب حالت تهوع هم نداشتم کلا انگار باردار نبودم فقط شکمم بالا میومد 

من هرچی بود میخوردم نبودم برام مهم نبود بچمم پسر بود 

الانم سر دومی هم تقریبا  همونجورم چیزی هوس نمیکنم حالت تهوع هم ندارم 

فقط از گوشت گوسفند و مرغ خوشم نمیاد البته دستپخت بقیه رو میخورم فقط ماله خودم گوشت گوسفند و مرغ بپزم دوس ندارم بخورم ولی نمیدونم جنسیتش چیه ۱۰ هفته ام 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
یه پسر دارم دلم میخواد این یکی دختر باشه 😍❤

من مامانم میگه سر دختراش خیلی دوغ هوس میکرده اصلا چیزی نمیخورده زیاد جز دوغ ‌ ۳تامونم سفید و چشم رنگی 😍

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
آرزو میکنم به سلامتی فارغ بشی و نینیتو بغل بگیری❤

ممنونم عزیزم 

سلامت باشی دوست خوبم 

همچنین ان شالله شما هم این دوران رو به خوبی و خوشی سپری کنی و زایمان راحتی داشته باشی و فسقلی رو سالم بگیری بغلت 

ان شالله خدا صلاح بدونه به دوتامون دخمل ناز و سالم بده 

منم بچه اولم پسره خیلی دوس دارم دوتا نعمت رو داشته باشم دلم میخاد این یکی دختر باشه چون دیگه بچه نمیخام ولی خب توکل بخدا هرچی صلاح خداس همون میشه پسرم شد رو چشام نگهش میدارم