2777
2789
سلام! دلربای عزیز رفتنی ها باید برن تا جا برای موندنیهای همیشگی باز بشه! پس خوشحال هم باش چون خوور ...

ممنونم از انرژس و حرفای خوبتون... دعام کنید لطفا حال بدی دارم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای دعا کنم حالت خوب بشه یا اون برگرده قربونت برم؟

کسی که اینطوری ترکم کرد چرا باید به فکر اومدنش باشم مگه اعتمادی مونده که بهش داشته باشم دیگه😭😭

لعنت بهش که عشقمو ازم گرفت

کسی که اینطوری ترکم کرد چرا باید به فکر اومدنش باشم مگه اعتمادی مونده که بهش داشته باشم دیگه😭😭 لع ...

قربون اون دل حساس و پاکت برم من!

پس چرا خوشحال نیستی؟

اگر میموند میتونستی بهش خیانت کنی و ارتباطی دیگه بگیری؟بی شک نه،پس موندنش عمرتو نابود میکرد!

و از طرفی کسی هم بهت نزدیک نمیشد!

بخاطر همین گفتم رفتنی ها باید برن تا جا برای ماندنی های جاودانه باز بشه!

به خوبیهات متمرکز شو و به این رابطه بشکل یک توهم نگاه کن،یعنی چیزی که وجود نداشته!

و فراموش نکن همیشه برام عزیزی!❤️❤️❤️

قربون اون دل حساس و پاکت برم من! پس چرا خوشحال نیستی؟ اگر میموند میتونستی بهش خیانت کنی و ارتباطی ...

ممنونم❣

انشاااله حس های خوبی ک برام ایجاد کردید توی زندگیتون سرازیر بشه

کسی که اینطوری ترکم کرد چرا باید به فکر اومدنش باشم مگه اعتمادی مونده که بهش داشته باشم دیگه😭😭 لع ...

دلربای عزیز عشق چیزی نیست که بشه از کسی گرفتش،

حتی اگر خودت بخوای نمیتونی از دستش بدی،چون در دسترس شما نیست !

یه جنس تقلبی که فکر میکرده عشقه ازت گرفته که بهتر!😅

ممنونم❣ انشاااله حس های خوبی ک برام ایجاد کردید توی زندگیتون سرازیر بشه

قربون دلربای پاک و عزیزم برم!

من چیزی نمیخوام جز خوب شدن حال تو...

چون تورو پیدا کردم و تو از امروز دوست عزیزمنی!❤️❤️❤️

چرا ۹ سال پاش صبر کردی؟ تاحالا شده قهر یا کات کنید اون برگرده؟

من اندازه یک زن که به مردش متعهده بهش پایبند بودم و فکر میکردم باید با همه چیزش کنار بیام و اشتباه کردم.....اره چندبار شده اما همیشه امید به برگشتش داشتم اینبار بیاد هم نمیخامش دیگه