2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نفر خوشگله چرا انقدر ایراد میگیرید چشماش که اتفاقا لنز نیست  خیلیم نازه بعد چه ایرادی داره ...

دقیقا😂 هرکی میگه زشته یا معمولیه از حسادته والا هیچ ایرادی نداره چ با لنز چ بی لنز فیسش کلا قشنگه

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
طبیعی هست چهرش حالا هر عملی کرده یا نکرده الان مصنوعی نشده من چهرشو دوست دارم ^_^ ♡♡ (وی چهره ی ۹۹ ...

حقیقتا اینهمه سخت پسندی افراد توی چهره ها و ظاهر هارو درک نمیکنم

چطور میگن این خوشگل نیست

فکر کنم پس من رسما برای همه زشتم (خودم چهره ی خودمو دوست دارم)

ازدواج کرده دوباره؟

نه هنوز مجرده سني  نداره  زوده فعلا

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

با لیوان یا با قیافش؟

با اين ماگا تو اينستا معروف شد و ١م فالوور داره

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

دقیقا😂 هرکی میگه زشته یا معمولیه از حسادته والا هیچ ایرادی نداره چ با لنز چ بی لنز فیسش کلا قشنگه

منم خیلی تعجب کردم از این همه نظر منفی 

حتی اگر خوشگلم نباشه طبق سلیقه بقیه ولی  خیلی دلنشینه ادم دوست داره چند بار نگاش کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم خیلی تعجب کردم از این همه نظر منفی  حتی اگر خوشگلم نباشه طبق سلیقه بقیه ولی  خیل ...

جالبن اینجا کسی ک مثلا اونقدرا تعریفی نیس اینقدر خوبشو میگن کسی ک واقعا خوشگله هم برعکسش😂😂

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
جالبن اینجا کسی ک مثلا اونقدرا تعریفی نیس اینقدر خوبشو میگن کسی ک واقعا خوشگله هم برعکسش😂😂

دقیقا 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

😂اينو قبول دارم