2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه یه مشکل دیگم دارم وقتایی تنهام و چیزی سفارش میدم اصلا بهم نمیچسبه حتی همین پیتزا فردا هم سفارش بدم باز مزه نمیده باید حتما شوهرمم باشه خودشم سفارش بدع تا بچسبه😂

گوشت هوس پیتزا رو از بین نمی بره

میگم گوش ، اندامی نزدیک چشم بیرون صورت غضروفیه؛//

Army💜 اگه هیتر بی تی اس هستی ریپ نزن چون حوصله صحبت با ی مشت گوسفند نفهم رو ندارم و گمبای  

از قیمتها کی خبر داره حدودی بگه؟

دو بسته خمیر پیتزا بسته چهارتایی

یک کیلو کوکتل

دو بسته پنیر پیتزا

چند تا دونه فلفل قرمز و دلمه ای و نارنجی روی هم چند میشه حدودا؟ 

من پیتزای بیرون میترسم می‌خوام خودم درست کنم

یا من گیج خوابم نمی‌فهمم یا شما سخت حرف میزنی؟ گوش خودشو بخوره؟ آهان. الان فهمیدم فکر کنم. وای خدا.& ...

اگه فهمیدی میشه توصیح بدی؟ ذهنم مشغول شد یعنی چی؟؟؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

وای منو بگو چه ذهن فقیری دارم باردارم از خواب پامیشم دلم نون پنیر خیار میخواد 😂😂😂😂

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰ همونطور که به وزن هدف رسیدم من باید مهندس و برنامهنویس بشم تاریخ نوشته ۱۳ شهریور ۱۴۰۵

اولین باری بعد عروسی پیتزا درست کردم خیلی خوب درومده بود الان از همون میخوااام🥺

دلم خوااااست😫😫😫

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
اینایی که گفتی حداقلل 400 البتع شایدم بیشتر نمیدونم

خدایی نمی صرفه. من دو ساله درست نکردم ولی قبلش همه اینا با هم 80 یا 90 تازه با روغن و سس که من اونا رو هم حساب نکردم الان. تو خونه هست

حالا فکر کن قارچ و اینا هم اضافه کنی بدتر. ولی من اگه هشت تا خمیر داشته باشم واسه هست روزم بسه. چون مامان بابام نمی‌خورن حالا فکر کن طفلی هایی که حداقل یه خانواده چهار نفره هستن. 

البته واسه کوکتل و سوسیس و این چیزا میترسم خوشم نمیاد درست کنم. دو ساله هوس میکنم ولی سمتش نمی‌رم. ولی واقعا دوست دارم