2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ذی الحجه نباشه

دی الحجه ایا خیلی مغرورن😂😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

حرف ایشون علمی هست.  پزشکی میومدن شبکه یک صحبت‌ میکردن که بچه های شش ماهه دوم سالنتر باهوش‌تر و علقلتر هستند.

من خیلی راجبش تحقیق کردم چون سه ماه آخر بارداری که در تابستون هست مغز جنین حداکثر گرما و نور رو دريافت میکنه و چندين علت دیگه

لطفا سوال نکنید. بله پروفایل خودمم  تو ارایشگاه ازم عکس گرفتن.

من اگه خدابخواداردیبهشت زایمان میکنم .چقدرتعریف کردیدازاین ماه😍

ولی اگه ازنظرخصوصیات اخلاقیه که بایدبگم این چیزااول به خداوبعدتربیت برمیگرده نه فصل وماه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من خیلی دوست داشتم به خاطر هوای اردیبهشت که نه گرمه نه سرد بچم اردیبهست به دنیا بیاد ولی خداییش حیف هوای اردیبهشت ادم بیرون نباشه برای همین میگم اسفند تا اردیبهشت بچه یکم بزرگ شده باشه

تابستون نه چون هوا خیلی گرمه برای بچه نباید کولر زد مامان بچه هلاک میشه

پاییز و زمستونم که اول ویروس و مریضیاست هرکی میاد بچه را بببینه یهو بهش ویروس میده

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

من پسرودخترم مهر دنیااومدن خوبه فصلش ولی خودم تابستون دوس داشتم..خودم مردادی هسم خیلی خوش شانسم ..خصوصیات بقیه ماهانمیدونم..شوهرم فروردینه بدشانسهبخدا برای اب دریا بره خشک میشه،😂😂

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊