2777
2789
عنوان

کلاس خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من آموزشگاه میرفتم کلاس اونجا چرخ داشت ولی من هیچ وقت استفاده نکردم تو کلاس کوک میزدم خونه چرخ ...

منم اونجا کوک میزنم میام خونه دوباره با چرخ میدوزم. 

سه جلسه رفتم دامن ها هم قابل پوشیدن نیستن یعنی برش میدم و میدوزم فقط. دوره تکمیلی یا همون زخیم دوزی هم یکماهه میگه آموزش میدم کلا دو ماه

زندگی پر از سورپرایزه

این ده جلسه گفته نازک دوزی تموم میشه . میگه نازک دوزی همون مقدماتی محسوب میشه. دوره لباس بچه و دوره ...

لباس بچه اره ولی شلوار و مانتو جزوه نازک دوزیه فک کنم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
منم اونجا کوک میزنم میام خونه دوباره با چرخ میدوزم.  سه جلسه رفتم دامن ها هم قابل پوشیدن نیستن ...

چرا قابل پوشیدن نیست؟ مگه اندازه خودت نیست؟

من حدودا 4 ماه برای نازک دوزی رفتم که معرفیم کرد برا امتحان الانم دارم ضخیم دوزیو میرم ولی نمیدونم ضخیم دوزی دورش چند ماهست

سلام من خیاط نیستم 

بعضی از مربی ها چرخ خیاطی خودشون رو نمیارن هرروز از یکی از شاگردها میخواد چرخ خیاطی بیاره 

بیشتر کار با الگو رو یاد میدن دوخت و دوز رو خودت باید بلد باشی یا بهش بگی بهت یاد بده

این ده جلسه گفته نازک دوزی تموم میشه . میگه نازک دوزی همون مقدماتی محسوب میشه. دوره لباس بچه و دوره ...

ن عزیزم گرون میبره ازت هیچیم یادت نمیده

من میرم الان برا مدرک ماهی ۵۵۰ کل هزینش میشه ۴ و نیم مدرک معتبر میده 

چرخ داره اتو و همه چی 

الگو میکشیم برش میزنیم کوک میکنیم و چرخکاری میکنیم حتی رفع عیب چرخ ها هم یاد میده 

چرا قابل پوشیدن نیست؟ مگه اندازه خودت نیست؟ من حدودا 4 ماه برای نازک دوزی رفتم که معرفیم کرد برا ام ...

اندازه خودمه اما مثلا دوخت کش و زیپ هنوز آموزش نداده و مثلا پارچه رو میبرم جای برشو کوک میزنم لبه هاشم نمیگه بدوز که برای خیلی هم قدش کوتاهه برای همین.

زندگی پر از سورپرایزه

از این کلاس‌های خانه کارگر میری اونا واقعا بدرد نخورن من که نتونستم چیزی یاد بگیرم اگه واقعا علاقه د ...

برای مدرک نمی‌رم می‌خوام یاد بگیرم برای خودم بدوزم

این خانوم میگه تو آموزشگاه کار می‌کنه و این‌جا کارآموز گرفته تو منزل خودش آموزش میده.

زندگی پر از سورپرایزه