2777
2789

من تو مجردی فکر میکردم ازدواج کنم چقد خوبه تو رویاها سیر میکردم انگار که ازدواج چه چیز محشریه همش میگفتم یه وقت دیر نشه برام واسه همین تو سن کم ازدواج کردم نمیگم ناراضیم ولی خب راضی هم نیستم الان به اون موقع ها خندم میگیره 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو مجردی فکر میکردم ازدواج کنم چقد خوبه تو رویاها سیر میکردم انگار که ازدواج چه چیز محشریه همش می ...

من حداقل یه کاری هم پیدا کنم راضیم ولی هیچ جا کار نمیدن

آره بیکاری سخته من خودمم بیکارم اذیت میشم فرقی هم نداره مجرد باشی یا متاهل درستش اینه از یه جایی هر چند کم خودت درآمد داشته باشی حتی شوهرم سرم منت میذاره

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
خب من الان ۲۰سالم ولی دلم میخواد با یه ادم مناسب دوست بشم ای کاش واقعا سر راهم بیاد خیلی از خواستگار ...

سنی نداری کهههه ...میاد اصلا نگران نباش،فقط از ترس تنهایی و تنها موندن هررر کسی که سرراهت اومد رو جدی نگیر و فک نکن همون شاهزاده سوار بر اسبه،البته که فک نمیکنم این دوره دیگه دخترامون گول بخورن😉

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
واقعا ادم وقتی سنش کمتره مثلا ۱۷ اینا میگه ۲۴ سالم بشه چقدر بزرگ میشمو اینا،ولی وقتی وارد این سن میش ...

مگه تو واس مردم و واس درو همسایه و فامیل زندگی میکنی؟؟؟؟ گور پدر همههههههه خودتو عشق است اهداف و اینده و برنامه هاتو عشق است ..هرکی گفت شوهرنکردی توهم باخنده  بگو حالا بقیه ک شوهرکردن کجارو گرفتن والا همه پشیمونن خخخخ طرف دهنشو میبنده ..الانکه ک اصلا همه تو سن ۲۸ یا ۳۰ یا۳۵ شوهرمیکنن مثل قدیم نیست دیگه الان عقل برس شدن میگردن تا ادم به دردبخورشونو پیداکنن دور و زودش دیگه مهم نیست

کاش من جای توبودم بخدا ، سن پایین شوهرکردم عقل برس نبودم الان تازه میفهمم معیار چیه هدف چیه اینده چیه ولی خب دیگه یه نفرنیستم ک تصمیم بگیرم درگیر شوهر و بچه و ... یه روزی میفهمی من چی میگم ک امیدوارم دیرتشده باشه بخدا شوهرکردن دیر نمیشه جوونیتونو کنین 

سنی نداری کهههه ...میاد اصلا نگران نباش،فقط از ترس تنهایی و تنها موندن هررر کسی که سرراهت اومد رو جد ...

دیگهتجربه دار شدم 😂 فقط یه ادم خوب میخوام اره سنی ندارم ولی دوست دارم جنس مخالفی از خودم کنارم داشته باشم که رابطه خوب متعهدانه داشته باشم

دیگهتجربه دار شدم 😂 فقط یه ادم خوب میخوام اره سنی ندارم ولی دوست دارم جنس مخالفی از خودم کنارم داشت ...

اونکه صد البته عزیزم اتفاقا خیلیم خوبه،تجربه خیلی خوبه که بفهمی چجور ادمیو میخوای کنار خودت داشته باشی تا آخر عمر... شناخت خیلی مهمه،ایشالا که پیدا میشه اونیکه میخوای،عجله نداشته باش

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
کاش من جای توبودم بخدا ، سن پایین شوهرکردم عقل برس نبودم الان تازه میفهمم معیار چیه هدف چیه اینده چی ...

منم میدونم شوهر کردنم دردی و دوا نمیکنه، ولی حس اضافه بودن تو خونه رو دارم ، همه خواهر برادرامم رفتن

2790
2778
2791
2779
2792