2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 116 پست
متاسفانه اراده رژیم ندارم 😕

برو باشگاه عزیزم شما اونجوری نیستی که بخوای عمل کنی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
ینی چربی که میزنم امکان نداره کامل جذب شه بشع همون اش و همون کاسه

جذب ک بستگی به بدنت داره و اینکه وزن کم نکنی 

واسه من شصت هفتاد درصد مونده

در من دختری ساز امیدواری می نوازد 🌱

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شوهرمن برا بینی هم راضی نمیشه نمیدونم چی کارکنم راضی بشه برا لیپو که راضی شه از ذوق میمیرم   ...

بابا ادم میگه راضی کنم برم راضی که شدن ادم میترسه بره واسه این جور عملا مخصوصا ادم میشنوه خیلیا میمیرن سر امبولی

وای اسی اره بذار خیلی دوس دارم ببینم

کاش شوهر منم میزاشتم الان برم 

میگه بچه بیار بعد 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
شوهرمن برا بینی هم راضی نمیشه نمیدونم چی کارکنم راضی بشه برا لیپو که راضی شه از ذوق میمیرم   ...

اره خب خیلی تغییر می‌کنی میفهمن

ولی من خودم به همه گفتم 

در من دختری ساز امیدواری می نوازد 🌱

اسی بزار عکستو

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

منو لایک کنید عکس رو ببینم

اسی رفت عمل کنه بیاد

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍