اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
با پزشکت مشورت کن هرچند ما فامیل دورمون اینجوری شد
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
هر دوش خطرناکه... م حالا ما گفتیم خواه پند گیر خواه ملال
مرسی از نظرت
ولی اخه دکتر به جای عینک لنز طبی داده لازیک و اینام میگ برای چشمای تو مناسب نیست اخه چاره ای نیس باید از لنز طبی استفاده کنم دیگ عمل لازیک و اینا ک نمیشه عینکم نمیتونم استفاده کنم فقط میمونه لنز طبی
مرسی از نظرت ولی اخه دکتر به جای عینک لنز طبی داده لازیک و اینام میگ برای چشمای تو مناسب نیست ...
ای بابا چ بد...
ایشاللع زود خوب شی