خدایا سلام،اینجا خیلیا میان میگن نخاستیم و خدا بهمون داد، بعضی ها میگن رابطه نامشروع داشتن و دنبال سقط جنین اند برای حفظ آبرو، بعضی ها هم بعد سال ها دوا و دکتر و هزینه بهشون بخشیدی، خدایا تو میدونی من و شوهرم چ قد دلمون برای بچه پر میکشه، ما ک با شرع تو ب هم محرم شدیم و میخایم اولاد سالم صالح و عاقبت بخیر تربیت کنیم، وقتی این قد عظمت داری ب فضلت ما رو هم مادر و پدر کنی کارمون ب راهروهای بیمارستان ها و حرف و حدیث خونواده ها ننداز ،،،خدایا امروز خیلی دلم شکست و نمیدونم چ طور امشب ب همسرم بگم ک باز هم نشد، ب حق همه مادرای دلشکسته و جنین های پاک از گناه ،ب چشم انتظاری ما هم پایان بده ،....
لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم